Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptatok már olyan üzit, hogy "álmomban veled 💑 szeretkeztem és elélveztem (de az már valóságban) "? Nem a barátom, sőt én nem vagyok egyedülálló.
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 22:19
1/14 anonim válasza:
Igen álmombam szexeltem ès arra riadtam fel hogy elèlveztem. Van ilyen ez nem ritka. Pasiknál szokott sürüebben előfordulni. Nálunk csajoknál is van de szerintem nem olyan gyakran.
2/14 anonim válasza:
Nem vagy egyedülálló es valaki álmodni merészelt veled?? Ez botrány!!
3/14 A kérdező kommentje:
Csak barátok vagyunk és évfolyamtársak az egyetemen. 🏫 Sosem lépnék félre, de azért imponál, hogy más is nőként tekint rám.
2017. febr. 6. 22:40
4/14 Spiritrobber válasza:
Én azért nem vennék rá mérget, hogy számára is csak szigorúan barát vagy ;)
5/14 anonim válasza:
Álmodtam már csaj barátommal nem egyszer, de én nem írnám ez meg neki. Neki is van barátja, meg értelmét se nagyon látnám. 23/F
6/14 anonim válasza:
Kaptam, többször, fincsi leányka koromban. De elég vén vagyok már...:)
7/14 anonim válasza:
#3:
Férfi nő barátság nincs! :-D :-D Te csak azt hiszed, hogy barátok vagytok ... Annak ellenére, hogy mint látjuk bizonyítja is, hogy ez nem úgy van, ahogy te gondolod ;-)
9/14 anonim válasza:
Igen, volt. Volt osztálytársammal álmodtam ilyet még régebben. És akkor megirtam neki, ő ezt bóknak vette. Rá egy hétre találkoztunk és véletlen szexeltünk.
F
10/14 anonim válasza:
Nem vagyok nagy jós de amikor dugni fogtok (mert fogtok) azért jusson eszedbe a jó öreg Spleen professzor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!