Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha az első talin megtörtént az együttlét?
És kérdésemre, azt irja a pasi hogy érdeklem( de elutazott egy időre),es aztmondta tali kellene ahhoz, hogy kideruljon hogy erdekeljuk e egymast tenyleg
Na a lényeg,hogy nem ir rám,nem keres...semmi...multkor rairtam,egy hete de akkor sem kerdezett vissza.
Majd utana irta amit leirtam mit gondol.
Egyetertek vele,de megis ugy erzem hogyha erdekelnem akkor keresne,hiaba irta a tavolsagot es a tobbit.
Nem?
Egyáltalán nem biztos, ha nem került volna sor az első talin együttlétre, akkor is keresne.
Viszont írtad, hogy elutazott egy időre, de azt mondta, hogy kéne még találkoznotok, hogy kiderüljön, hogy valóban érdeklitek-e egymást. Akkor még lehet, hogy keresni fog, csak most nincs rá módja, ideje, lehetősége.
Viszont az is lehet, hogy csak ennyi volt.
Azt irta h az egyuttlet nagyon jo volt...
Sokszor online a kozossegi oldalon...de meg annyit se ir hogy vagyok....
Ha erdekelnéd, keresne.
Ezt jól érzed te is belül.
Minden más csak tapintat es mellébeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!