Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves férfi meddig fog várni az első szexre?
3 randink volt eddig, az egyik egy kávézóba, a második alkalommal voltam nála, de csak beszélgettünk, és egy csók volt a végén. Harmadik randin szintén nála voltunk, volt vad csók, az ölébe ültem, kicsit bevadultunk, próbált kicsit vetkőztetni, de mondtam neki, hogy még nem fog lekerülni a ruha, mondta hogy tisztába volt vele, hogy nem adom magam könnyen. Ennek ellenére egész este zsiványkodtunk egymással, fel volt izgatva elég sokszor...
Kérdésem, vajon ennyi évesen mit gondolhat, mennyi idő után kellene hagynom hogy megtörténjen? Nincs semmi akadálya, akarom is, csak nem akarom egyből odaadni magam...
Ne érts félre, nem attól lesz tartós a kapcsolatotok, hogy mikor bújsz vele ágyba. Egy csak is rajtad múlik, hogy te megad milyen vagy és hogy hogy passzoltok össze egymással minden téren.
Mi a párommal 2 hét után bújtunk ágyba, de gyakorlatilag előbb is megtettem volna, csak nem volt rá alkalom, mégis több, mint 11 éve együtt vagyunk.
Nyilván ki is bírhat akár heteket, akár hónapokat, ezt nem tudni, ez csak is rajta múlik, de értelmét abszolút nem látom. Felnőtt emberek vagytok (gondolom te is), akkor mi értelme csak húzni a másik agyát és miért nem lehet élvezni? Én magamból kiindulva amikor már fent lettem volna a lakásán és vágytam volna rá, meg is történt volna a dolog. De mondjuk én nagyon szex centrikus vagyok. Gyakorlatilag bármely kapcsolatomat nézve nagyon hamar sor került az együttlétre, mégis komoly kapcsolatok lettek belőle.
Túl sokat olvasod az álszent hozzászólásokat.
Ennyi bőven elég volt a mézesmadzagból.
Ha te is akarod akkor mire vársz. Legalább kiderül az elején, hogy működik-e a szex köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!