Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 25 éves csaj folyamatosan 18-20 évesekkel fekszik le?

Figyelt kérdés
Egyik csop.társamról van szó, állandóan 20 alatti srácokat szed össze itt-ott, pedig találhatna vele korúakat is, de azt mondja, velük izgalmasabb. Ez valami betegség lehet?
2017. febr. 5. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel! Mindenki találja meg a saját boldogságát úgy, hogy ezzel másoknak nem árt... és ebben az esetben kinek ártana?
2017. febr. 6. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én pont, hogy ironizálva kérdeztem, hogy "Persze, ez már betegség, bezzeg az nem ha 15 éves csajokkal járnak 30 feletti férfiak?". Szóval nem értem miért lettem lepontozva, éppen azt mondom, hogy teljesen normális ez a korkülönbség, s igen: Ebben a korban is, úgyis hogy a nő az idősebb (azért éppen, hogy csak ennél fiatalabbal már ne legyen egy 25 éves, akkor sem ha lány és akkor sem ha fiú)...

És nem! A nők nem érnek hamarabb, max. testileg de ez is nagyon szubjektív és tudományos tény hogy nem lehet minden kétséget kizárólag lemérni.

Azt, hogy szellemileg melyik nem érik hamarabb, pedig tényleg egyálltalán bem lehet mérni. Szerintem ez egyéntől függ, társadalmi elhelyezkedéstől és szociális multól, genetikától, stb. De nem a lányok érnek hamarabb (persze nem us a fiúk).

2017. febr. 6. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!