Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érezni fogja csók vagy pl....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezni fogja csók vagy pl. orál közben? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lesz fémlemezes részleges fogsorom hamarosan.(kapcsos, szajpadlásra tapad) Vajon a partnerem számára és számomra esetleg zavaró lesz csók vagy orális szex közben? Van valakinek ilyen, ha igen, mik a tapasztalatai? Mennyi idő volt megszokni?

2017. febr. 4. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Csók közben nem lesz zavaró, ugyanis csóknál az ajkak és a nyelvek játéka fontos, a fogak nem vesznek részt.

Orál közben hasonló, de azért ki kell próbálni, hogy a szájpadlásodhoz nem ér-e hozzá a makkja. Ha zavaró, keressetek más érintést, de lehet, hogy épp izgató, nem tudom. Kivenni nem lehet?

2017. febr. 5. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Szájpadlással érintkezik a makk. Tehát érezheti. Hány éves vagy,hogy ilyened lesz? Vagy narkóztál..?
2017. febr. 5. 10:53
 3/9 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok. Nem drog az oka...Rossz gének. Nem kéne rögtön ilyet feltételezni láttatlanban.. kivehető ,de nem akarom majd kivenni...És nem is ajánlatos gyakran.

Köszönöm a válaszaitokat. Valakinek még tapasztalat?

2017. febr. 5. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

#2 helyett én kérek elnézést.

#1 voltam.

Tudom, hogy roppant nehéz, de azt tanácsolom, hogy amint egy kicsit összemelegedtek, mondd el, hogy mi ez. Nem az első alkalommal, de amikor már van egy kis bizalom. Normális ember megérti, és hálás azért, hogy megosztod vele a titkodat.

2017. febr. 5. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon nehéz lesz. Köszönöm a válaszod :)
2017. febr. 5. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Köszi hogy lepontoztatok! Szerintem HASZNOS választ adtam a kérdésre. Kicsit hálátlan volt a reakció.
2017. febr. 17. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ó te szegény. Együtt érzek igazán. Sok bátorságot.
2017. márc. 5. 21:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy . :)
2017. márc. 7. 01:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el neki, amikor már megbízol benne. Ha szeret, biztos vagyok benne, hogy megérti majd. Óvatos és lassú legyél vele, akkor nem érhet semmi baj, nagy valószínűséggel érezni fogja, de ha nem kellemes, gondolom szólni fog. :)
2017. máj. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!