Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát? Ti hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Sokszor nincs kedvem a szexhez, mert az ondó miatt fürdeni vagy tisztálkodni kell,nehogy összekenjünk vlmit..
Kort és nemet is
2017. febr. 3. 18:12
1/8 anonim válasza:
Óvszer?...akkor, csak megtörlitek magatok utána és nincs gond az ondóval...
Troll... :D
2/8 Deflohelp válasza:
Szex és szétválás után azonnal bugyi fel, benne intim betéttel.
A férfinek egy pillanat a mosakodás.
Aztán nyugodtan lehet egymás karjában feküdni, tisztálkodás ráér később.
4/8 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy mit ken össze, tudok mosni, takarítani.
5/8 anonim válasza:
Én csak papírzsepivel vagy wc-papírral letörölgetem magamról. Ha hajnalban jön ránk a szeretkezhetnék, akkor nem fogok csak azért kimászni a jó puha, alaposan bemelegített ágyból, hogy lezuhanyozzak... Mindig van elérhető közelségben valamilyen alkalmasság, és akció után megtörölgetjük magunkat, felhúzzuk a bugyit-alsógatyát, és már bújunk is. Nem is értem, miért kéne rögtön fürödni, én egyébként is szeretem ha olyan illata van a bőrömnek (általában hasra-cicire kapom a végét) :)
6/8 anonim válasza:
Simán csak lenyeled a végén. Tisztára nyalod a pasi farkát iszol egy pohár üditőt és nyoma sincs a dolognak. 22L
8/8 anonim válasza:
6-os, azt megnézem, ha benned megy el, hogy nyeled le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!