Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen nem szexuális helyzetben láttak már titeket (véletlenül) meztelenül?
Mi volt a reakciótok?
Csak érdekesség képpen :D
Nem szexelni jött,mentünk volna szórakozni.Látott már elégszer meztelenül,régóta együtt voltunk.
Elvileg nem jöhetett senki más,előtte telefonált ,hogy nemsokára itt lesz,anyáék meg elutaztak mamiékhoz.
A bácsi valami szerszámot akart apától
kölcsönkérni azért jött.Hatalmas véletlen történt ,de csak egy pillanatra látott pucéran aztán visszaszaladtam és kaptam fel ruhát.Kellemetlen volt,de látott már ő elég sok meztelen lányt élete során.
Az osztálykiránduláson 2 fiú meglesett zuhanyozás közben. Majdnem elbőgtem magam.
A húgom egyszer akkor ment ki a szobánkból, mikor teljesen le voltam vetkőzve, az apukám pedig épp előszobában volt és mindent látott. Ez mondjuk nem volt olyan gáz, mert régebben máskor is látott már. Az volt a reakció, hogy mindenki úgy tett, mintha semmi se történt volna.
Az uszodai zuhanyzóban mikor mindenki kiment, levettem az úszóruhám. Utána viszont bejöttek mások, de akkor már nem vettem vissza. Ez se volt túl ciki, mert a női tusolóba csak nők jöhetnek be.
A barinőmmel az ő telkük udvarán fürdőruha nélkül napoztunk, hogy ne legyen olyan fehér a fürdőruha helye. Nem lehetett odalátni. Csak ketten voltunk. A többi üdülőtelken sem voltak otthon. Szóval biztonságos volt. Addig, amíg a lábszomszédba meg nem jöttek. De ezt nem vettük észre, csak azt, hogy egy fiú néz át a kerítés fölött. A reakció, pánik menekülés a házba. Aztán hosszas tanakodás, hogy vajon mióta nézett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!