Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha egy amúgy komoly egzisztenciával rendelkező,32-34 körüli férfi a 18-20 éves lányok társaságát szereti (mivel amúgy elég gyerekes, és bolond néha:D), és velük nagyon szívesen alakítana ki párkapcsolatot?
Nekem is az jutott eszembe a kérdés láttán,hogy mi baj lehet veled,hogy a korosztályodnak nem kellesz? Vannak ám fiatal lányok akik átlátnak a tapasztalatkomolyférfivagyok dumán.És a bolondokat sem szeretem,úgyhogy én simán elhajtanálak.
20/L
39 vagyok, ferfi
En is megteszem 18-20 eves lanyokkal. Marmint szexelunk, de kapcsolat nem kell koszonom veluk. Mas vilaglatas, mas a fontos, de birom a feszes ciciket es azt, hogy keves gatlas van bennuk ha mar a f@rkam a szajukban van. Ok elegedettek mert kielgulnek egyszer-ketszer s a legtobb elmeseli hogy a huszoneves bikak erre bem figyelnek legtobbszor.
Pont arról beszélek, amit a 10-es ír.
"Ennek köszönhetően igen lelkesek, bármit is csinálok velük, annak örülnek..."
Gyakorlatilag ez a hülyítés, egy tapasztaltabb, érett, sikeres nővel ezt kisebb eséllyel játszhatja el a férfi.
Akkor írd meg a 10-esnek, bár ő pont a bennük feltételezett életöröm miatt írta, szóval az elméleted újfent megbukott.
Értem én, hogy magához a kérdéshez nem kívánsz hozzászólni, inkább csak vádaskodsz olyannal, ami rám nem jellemző, de szerintem felesleges. Ahogy a kedves 20 éves lánynak is felesleges kétszer majdnem ugyanúgy leírnia a véleményét, ugyanis a többség elsőre is megérti. :) Megértem, hogy ő kerüli a bolondokat, nyilván neki egy párkapcsolatban kettő már túl sok lenne belőle. És én egyáltalán nem gondolom, hogy valaki csak azért, mert fiatal, biztosan jobb lenne egy 35 éves nőnél, sőt. Ő kiváló példa rá. :) de ha majd az olvasott anyaggal kicsit igényesebben bántok, és sikerül értelmezni azt, akkor talán pontosabban megfogjátok a dolog lényegét, kedves megszólított hozzászólók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!