Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány tényleg nem csinálja jól, vagy nem szereti?
Figyelt kérdés
A szopàst?
N
2017. febr. 1. 01:08
11/18 anonim válasza:
Kb 100 lány közül 1 tudott nagyon....
12/18 A kérdező kommentje:
Es az hogy csinalja aki tud nagyon?
2017. febr. 1. 14:38
13/18 anonim válasza:
Sok nyállal,hogy csússzon mélyen és szívja is plusz nyelvmunka,néha ha a nyelve a golyókra téved akkor tényleg nem reklamálok
14/18 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt aki rosszul csinálta volna, semmi rossz élmény! Legjobban pedig a mostani párom csinálja és amikor már azt hiszem hogy ez a legjobb érzés nem lehet hova fokozni, mindig valamit változtatat és még jobb...szintet hihetetlen :)
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondtak mindig hogy nagyon jol csinalom
2017. febr. 2. 10:19
16/18 anonim válasza:
Sok lány tényleg nagyon nem csinálja jól, sőt, sehogy. És azt hiszik, igen, hogy milyen királylányok. Az én tapasztalatom: 9-ből 2 nagyon jó volt, 1 kellemes, a maradék 6 meg kifejezetten kiábrándító. kérdező, ezek szerint te jól csinálod, örülj neki.
17/18 anonim válasza:
Nagyon jól csinálod? - tudod, mondani mindent lehet.
DE! Szerintem teszteljük le egymást, ugyanis én egy igazi gourmet vagyok az orális szex terén! ;)
Nos? ^^
18/18 A kérdező kommentje:
Nem...köszi.
2017. febr. 2. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!