Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felvideózni ahogy szexelünk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvideózni ahogy szexelünk? Barátnőmnek jutott eszébe nagyon hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Valaki már csinálta? Később visszanéztétek vagy el lett felejtve az egész?

2017. jan. 31. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

max tényleg felkerül a netre. és a kimaradt szempontok:

- szerintem szüleid, nagyszüleid is használnak netet, szóval ha valaki felismer és vicces kedvébe van esetleg elküldi nekik.

- egyszer neked is lehetnek gyerekeid, és ami internetre felkerül, az nem nagyon tűnik el onnan...

- következő barátnőd is megnézheti

Persze ezek sem mindenkit zavarnak, csak hiányoltam a felsorolásból.

2017. jan. 31. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

#11:

És? :-D Nekem képeim vannak szerte szét a neten, lehet lesz videó is és marhára nem érdekel, hogy ki látja, vagy ki nem :-P :-D

2017. jan. 31. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Természetesen mi is haladtunk a korral, és eleinte fotókat, később, az okosabb telefonok idejében videókat is csináltunk. Mindez idáig azonban még nem néztük vissza egyiket sem.
2017. jan. 31. 16:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit, sosem jelennék meg az exbaràtnö pnt komon,mint húsdarab.
2017. jan. 31. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden eddigi párommal csináltuk. Nagyon fel tudott húzni minket a tudat. Aztán a visszanézés is jó hatással volt ránk. Persze szakításkor közösen töröltünk mindent.
2017. jan. 31. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

11:

Egyetértek a 12-essel.

"- szerintem szüleid, nagyszüleid is használnak netet, szóval ha valaki felismer és vicces kedvébe van esetleg elküldi nekik. "

ÉS?

"- egyszer neked is lehetnek gyerekeid, és ami internetre felkerül, az nem nagyon tűnik el onnan... "

ÉS?

"- következő barátnőd is megnézheti"

ÉS?

DE MOST KOMOLYAN?! Nem értem ezekből milyen számomra rossz dolgok következnének. A szülőknek/nagyszülőknek akár most is mutatnék szexvideót magamról, ha kérnék. Kövi barátnő látja? És? Látja hogy milyen élvezeteset szexeltem régen valaki mással? Tényleg nem értelek

2017. jan. 31. 20:36
 17/17 János Gilján ***** válasza:

Kitűnő ötlet a kamerázás, nagyon izgi tud lenni! :) Ha pedig felvesztek elég sok anyagot, akkor lehet a legjobb pillanatokból összevágni egy jó kis filmecskét, mi is ezt szoktuk csinálni. :)

Mellesleg engem se hatna meg, ha bárki látná a videókat, büszkén vállalnám őket. Viszont a feleségem ennél szemérmesebben áll a kérdéshet, a rá való tekintettel nem fogja más látni az anyagainkat.

2017. febr. 1. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!