Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvideózni ahogy szexelünk? Barátnőmnek jutott eszébe nagyon hülye ötlet?
max tényleg felkerül a netre. és a kimaradt szempontok:
- szerintem szüleid, nagyszüleid is használnak netet, szóval ha valaki felismer és vicces kedvébe van esetleg elküldi nekik.
- egyszer neked is lehetnek gyerekeid, és ami internetre felkerül, az nem nagyon tűnik el onnan...
- következő barátnőd is megnézheti
Persze ezek sem mindenkit zavarnak, csak hiányoltam a felsorolásból.
#11:
És? :-D Nekem képeim vannak szerte szét a neten, lehet lesz videó is és marhára nem érdekel, hogy ki látja, vagy ki nem :-P :-D
11:
Egyetértek a 12-essel.
"- szerintem szüleid, nagyszüleid is használnak netet, szóval ha valaki felismer és vicces kedvébe van esetleg elküldi nekik. "
ÉS?
"- egyszer neked is lehetnek gyerekeid, és ami internetre felkerül, az nem nagyon tűnik el onnan... "
ÉS?
"- következő barátnőd is megnézheti"
ÉS?
DE MOST KOMOLYAN?! Nem értem ezekből milyen számomra rossz dolgok következnének. A szülőknek/nagyszülőknek akár most is mutatnék szexvideót magamról, ha kérnék. Kövi barátnő látja? És? Látja hogy milyen élvezeteset szexeltem régen valaki mással? Tényleg nem értelek
Kitűnő ötlet a kamerázás, nagyon izgi tud lenni! :) Ha pedig felvesztek elég sok anyagot, akkor lehet a legjobb pillanatokból összevágni egy jó kis filmecskét, mi is ezt szoktuk csinálni. :)
Mellesleg engem se hatna meg, ha bárki látná a videókat, büszkén vállalnám őket. Viszont a feleségem ennél szemérmesebben áll a kérdéshet, a rá való tekintettel nem fogja más látni az anyagainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!