Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kényeztetést szeretitek a legjobban fiúk? 18L
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 09:02
1/22 anonim válasza:
Ha hazaérek a munkából, egy meleg vacsora, beszélgetés, mellette a kedvenc söröm, ami mellett nincs vita, vagy nem merül fel semmi probléma. Utána egy közös zuhany vagy masszázs egy jó szex vagy orál, amit már az asszony képzeletére/ vágyaira bízok. Nekem ennél jobb kényeztetés nincs. (Szerencsére, ez még gyerek nélkül ez elég sokszor megadatik...)
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi..de most csak a szexuális részre gondolok :P
2017. jan. 31. 09:10
3/22 anonim válasza:
Szerintem nincs általános recept, de egy érzéki, jó orál biztosan bejön legtöbbünknek. És érzéki orál alatt nem azt értem, hogy némán, azonos mozdulatokkal elkezded szopni, hanem hogy el is higgye a másik fél, hogy ez neked is élvezet, és akarod is csinálni.
Egyébként amit az első válaszoló leírt, az tök korrekt.
4/22 anonim válasza:
Az orálisat részesítem előnyben!
5/22 anonim válasza:
Én azt ha a talpait az arcomba tolja a lány. :)
6/22 anonim válasza:
Látod-látod! És még azt mondják kihalt a romantika :)
Én is egyet értek az első válaszolóval. Ennél jobb kényeztetés nincs is :)
(35 F vagyok…)
8/22 anonim válasza:
Az jó orálnál nincsn jobb kényeztetés.
9/22 anonim válasza:
Ez a "kényeztetés" annyira lehangoló szó
Kényeztetni a kisgyereket szokták a szüle
10/22 anonim válasza:
Egy jo hirtelen, instant oral, kez nelkul, szajbaelvezve... azt szinte barmikor meg tudom halalni az aktualis partneremnek. Kerdezo: te ebben jo vagy? (Lenyelni nem kotelezo.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!