Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/12 anonim válasza:
Nem értem mi ez a lepontozós hadjárat. Jó, mondjuk pont nem érdekel, hogy hány %-os, vagyok, de ezt nem értem. Volt egy kérdés, hogy a pici lányok tudnak-e dögösek lenni. Igen, tudnak, és igen, őket szeretem jobban. Viszont én 1 személy vagyok. A magas lányok is tudnak dögösek lenni, csak hát mivel én nem vagyok egy égi meszelő a 178 centimmel, valószínű ők nem tekintenének rám férfiként, és amúgy is, jobban tetszenek a pici csajok. Viszont ezzel én senkit nem szidtam, senkit nem szapultam, csak leírtam, hogy igen, egy 155 centis, de tovább megyek, még egy 146 centis lány is lehet irtó nőies, és baromi dögös. Ha valakinek ez a tény nem tetszik, azt sajnálom, de attól még tény, ugyanúgy, ahogy egy 180 centis csaj is lehet baromi dögös, és baromi szexi. 23/F
12/12 anonim válasza:
lóbaszó nő kinek kell?? gödröt kell alá ásni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!