Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől áll fel nektek a leggyor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől áll fel nektek a leggyorsabban?

Figyelt kérdés

2017. jan. 29. 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem szeretem az ilyen basic rib...okat, akik nyomulnak mint a szemét. Ismeretlen flörtölés? Meg qrvásan simogat, fogdossa a farkamat meg a seggenet zenére... ezek ilyen tipikus egypatronos csajok.

Egy igazi férfit lelomboznak az ilyenek, mert elveszik a vadászösztönt. Max egy basic dugás aztán ennyi.

2017. jan. 29. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 11-essel!
2017. jan. 29. 15:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok az..úg értem hogy a partneremmel csinálni ezt.
2017. jan. 29. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha a barátod az más, de akkor hogy jött az ismeretlen flörtölés?

Nyilván ha a barátod... és az anyjáék nappalijában lennének dolgok egy öreg lefingott szocreál szófán, az más.

Ott bevethetsz minden trükköt.

...de ne nyomulj túl. Főleg első alkalmakkor a férfiak szeretik tenni a dolgukat, szóval egy szendébb de értelmes csaj pici kéretéssel még szexibb is, mint amikor húznám le a zoknimat, erre a csaj már full meztelenül cibálva-tömi be a farkamat a szájába mélytorokra miközben tépi le az ingemet.

Lehet valaki vadcica, de az inkább később ha belelendültünk a dolgokba.

Egy egészséges férfinak kb a csóktól feláll a farka egy új barátnő esetében. Szóval ha nem vagy egy zúzmarás lefagyott bot, akkor szépen megy magától a dolog :)

2017. jan. 29. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyébként 2-3 ilyen alkalom volt, amikor a lány kb agyevő szörnyetegként rámcuppant... kiszívta a gerincvelőmet, miközben tépkedte a vesémet, csapdosta a seggemet, és dörzsölte a farkamat, mint valami ipari gyalugép :D az egyik fel is vágott a falra, olyan agresszív volt - pedig magas vagyok.. csak a csaj bedurvult :d Másnap kék zöld foltokkal ébredtem. Nekem ez nem volt annyira jó élmény, elvette a férfi ösztöneimet.

Szerintem felesleges ezzel bármit is kompenzálni... inkább ez valami önbizalomhiány lehet.

2017. jan. 29. 17:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. jan. 29. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mitől áll fel a leggyorsabban? Mitől NEM áll fel? A te korosztályodba tartozó fiúknak még a párzó legyek látványától is feláll. Ha olvasnak egy szöveget, és valahol egy X-et látnak benne, azonnal odaugrik a szemük, hátha szexről van szó... :-))
2017. jan. 30. 15:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Tökéletes! Köszönöm! :D
2017. jan. 30. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy (vagy kettő) masztizó lánytól.
2017. jan. 30. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát egy meztelen nöi felsötesttöl elkezd meredezni, de ha sztriptizel, akkor nagyon be tud indulni 😅
2020. szept. 19. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!