Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok macis, vagy kigyúrt pasi inkább ami bejön nektek?
Na ezt is pont jó helyen kérdezted meg!
Itt minden nő a mackós, szeretetgombócokat fogja isteníteni, a valóságban meg majd lesel, hogy mikor meglátnak egy izompólós svájcinéger utánzatot, úgy fut majd utána mind, hogy a menetszél hátracsapja a melleit.
Igaz a mondás: "Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, a férfi gyönyörű már!" Csak arról hallgatnak, hogy az ördögöt Rambo testtel és George Clooney/Richard Gere arccal képzeli el mind.
#12: a valóságban. TV-t legalább 1 éve nem néztem, hírekből a bulvárt elvéve olvasom el, csak mikor elém kerül más hír mellett, mert nem vagyok kíváncsi egyik celebnek sem a (MŰ)nyűglődésére! Van az embernek épp elég saját problémája, minek még a másé is?
De tény, hogy mindenki csak azt tudja leírni tapasztalatként, amit megélt.
S nem muszáj elhinni, hogy más milyen utat járt be idáig, de a kigyúrtságon kívül persze van még más fontos tulajdonság is a nők számára. Engem például koptatott le 2 éve nő azért, mert tömegközlekedéssel akartam randira menni. "Ha nincs saját autód, el se gyere!"
És nem a divatdiktátor cicababa kategória volt elmondanám, hanem a kis finoman sminkelt, visszafogottan öltözködő lány. (A cicababákat átlagember meg sem közelítheti eleve!)
13: sajnálom, hogy lélektelen emberekkel hozott össze a sors.
Nekem 2 ffi volt az életemben, egyik sem gazdag. Szeretni tudtak, az miatt lwttem a párjuk.
"Szeretni tudtak, az miatt lwttem a párjuk."
A plafon nem szakadt le, amikor ezt írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!