Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok macis, vagy kigyúrt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok macis, vagy kigyúrt pasi inkább ami bejön nektek?

Figyelt kérdés
kor? indok?
2017. jan. 28. 00:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt is pont jó helyen kérdezted meg!

Itt minden nő a mackós, szeretetgombócokat fogja isteníteni, a valóságban meg majd lesel, hogy mikor meglátnak egy izompólós svájcinéger utánzatot, úgy fut majd utána mind, hogy a menetszél hátracsapja a melleit.

Igaz a mondás: "Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, a férfi gyönyörű már!" Csak arról hallgatnak, hogy az ördögöt Rambo testtel és George Clooney/Richard Gere arccal képzeli el mind.

2017. jan. 28. 10:48
 12/26 anonim ***** válasza:
11: realitásoktól elrugaszkodott, cekebekkel teli internetvilágban élsz, vagy a valóságban?
2017. jan. 28. 10:54
 13/26 anonim ***** válasza:

#12: a valóságban. TV-t legalább 1 éve nem néztem, hírekből a bulvárt elvéve olvasom el, csak mikor elém kerül más hír mellett, mert nem vagyok kíváncsi egyik celebnek sem a (MŰ)nyűglődésére! Van az embernek épp elég saját problémája, minek még a másé is?

De tény, hogy mindenki csak azt tudja leírni tapasztalatként, amit megélt.

S nem muszáj elhinni, hogy más milyen utat járt be idáig, de a kigyúrtságon kívül persze van még más fontos tulajdonság is a nők számára. Engem például koptatott le 2 éve nő azért, mert tömegközlekedéssel akartam randira menni. "Ha nincs saját autód, el se gyere!"

És nem a divatdiktátor cicababa kategória volt elmondanám, hanem a kis finoman sminkelt, visszafogottan öltözködő lány. (A cicababákat átlagember meg sem közelítheti eleve!)

2017. jan. 28. 11:11
 14/26 anonim ***** válasza:

13: sajnálom, hogy lélektelen emberekkel hozott össze a sors.

Nekem 2 ffi volt az életemben, egyik sem gazdag. Szeretni tudtak, az miatt lwttem a párjuk.

2017. jan. 28. 11:16
 15/26 anonim válasza:
100%
Kigyurt!*-*<3
2017. jan. 28. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
11: Ezt hadd döbtsem el én, és ne te a bevésődött sztereotípiáid alapján, hogy nekem ki, meg milyen férfi tetszik. Köszönöm.
2017. jan. 28. 12:02
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

"Szeretni tudtak, az miatt lwttem a párjuk."

A plafon nem szakadt le, amikor ezt írtad?

2017. jan. 28. 12:13
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Utsó: nem. Mert igaz. Nem is 30 volt.
2017. jan. 28. 12:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Az átlagos testalkatú a jó.
2017. jan. 28. 14:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem a macis, plusz mellkasszôrös, szakàllas.
2017. jan. 28. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!