Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok perverz csajt? volt már sok barátnőm de perverznek egyik se volt mondható.
Engem minden ismerősöm perverznek tart, de kinek mit jelent ez a fogalom. :)
20L
Perverz azt jelenti, szexuálisan a normálistól eltérő, pl kutyával akarja csinálni.
Maradok normális.
#6 Az már nem perverz hanem undoritó, legalább is szerintem.
Igen a perverz az az aki a megszokottol kissé eltérve, extrémebben képzeli el a szexuális életet, de nem undoritoan...
Viszont visszatérve a kérdésre, van perverz csajok annyi mint égen a csillag, persze kérdéses neked mi számít perverznek. Jelenleg most is ilyen párkapcsolatban élek ahol a csajszi is, számomra elég perverz, de imádom :) 25/F
Én meg inkább vagyok a normálistól eltérő, legalábbis attól biztos, ami most a társadalmi norma... :D
Egyébként meg, hogy a hölgyeknek is válaszoljak, én nem perverznek nevezném, hanem inkább szabadnak, nyitottnak stb...
Pl egy kötözés ilyen olyan játékszerek bevonása, de már az is nagy dolog, ha egy nő képes nőként létezni. Nekem leginkább a hódítási képesség, a szenvedély, a vadság hiányzik belőlük, persze akad kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!