Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a barátom farka nem marad kemény a puncimban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tág, eléggé nedves is vagyok. söt azt mondta múltkor hogy olyan szük volt hogy fájt neki. Már annyira szeretném hogy jó keményen megdugjon, de mindig lelankad neki. Miért?2017. jan. 27. 14:41
11/15 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy nem vonzódik mert mielött talizunk napokig üzenget hogy mennyire vágyik már a gyönyörü testemre és hogy mennyire imád...
2017. jan. 27. 14:55
12/15 anonim 

válasza:

Nem vonzódik hozzád...
Ezt simán csak mondhatja is mert lehet, hogy csak egy játékszer vagy neki...
Nyugodtan amúgy lehet lepontozni de az igazság az igazság marad
13/15 anonim 

válasza:

Gyakoroljatok. :) Szerinem egyébként jobban élvezi az előjátékot, mint az aktust magát. Lehet, hogy egyszerűen nem olyan típus, aki szeretné a keményebb szexet. Van akinek ez tetszik. Én imádom a keményebb döngetést, de nem mindenki ilyen.
14/15 anonim 

válasza:

Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Imádom a párom, imádok a puncijában lenni, legszívesebben benne lennék állandóan, és kényeztetem is amikor csak akarja, de sajnos sokszor nem tart ki. Nem tudom miért, sokszor már rá is izgulok és akkor még rosszabb. Amit írnak okokat, az marhaság, egyáltalán nem biztos. Sajnos nem vagyunk egyformák és ez egy olyan dolog, amit senki sem vállal fel szívesen, mivel ciki. Itt mindenki nagylegény, de ha ott lenne a lehetőség, már nem lenne akkora szájuk.
Próbáljatok meg esetleg egy fél kamagrát vagy hasonlót előtte, az valószínűleg segíteni fog.
15/15 anonim 

válasza:

Különbség van köztetek,ugyan ez van a párommal is csak női oldalról.Volt aki annyit kérdezett meg tudsz dugni harmadszorra is?Láttam benne a vágyat azonnal működött minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!