Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért történhet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történhet ez?

Figyelt kérdés

A barátommal már több mint két éve együtt vagyunk. És úgy érzem hogy a kapcsoltunk eljutott már egy olyan szintre hogy mondjuk össze is költözheznénk de ő azt mondja hogy nincs meg a szükséges anyagi háttér stb stb.De ha valakit igazán szeretünk akkor vele akarunk lenni nem? És én mivel albiba lakok lakótársakkal meg minden folyton úgy kell sz*xelnünk hogy valaki a másik szobában ott van és én lassan kezdem megunni ezt meg szex után csak fogja magát és felpattan és mindig az a kifogás hogy ő már fáradt és haza akar menni, de evvel nagyon megbántja az érzéseimet, de nem akarom ezt már neki hagsúlyozni nem akarok ráakaszkodni mint egy kis pióca.De közben meg jól érezzük magunkat egymással!

Szóval az lenne a kérdésem mit is tehetnék ebben a helyzetben? Álljak ki magamért és legyek erőszakos? Vagy szakítanom kellene vele, vagy csak szimplán legyek türelmesebb?

Volt e már valaki ilyen helyzetben

2017. jan. 27. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az összeköltözés a megoldás. Abban igaza lehet, hogy az anyagi dolgot gondot okozhatnak, ezért még nem érdemes belevágni. Viszont az egy elég kellemetlen szitu, ha sosincs szinte magányotok. Én 1,5 órát utazom csak oda suliba és inkább ez, minthogy bármilyen albérletbe, koliba költözzek, pontosan emiatt. Nem lenne magányom, ahogy nektek sincs. Így maximálisan megértem, hogy te miért ragaszkodsz az összeköltözéshez.

De ami furcsa, hogy a fáradtságra hivatkozva lelép a dolog után. Nem tud ottmaradni veled? Ott aludni? Ez engem is nagyon bántana, ha folyton eljönne egy ilyen szituációban. Másrészről meg ő hol lakik? Ott nem tudtok kettesben lenni? Nem tudom mit tanultok/dolgoztok, de az elköltözés is lehet megoldás ahogy írtad, itt csak azt kell mérlegelni, hogy fel tudtok-e tartani ketten egy lakást a szabadságotokért cserébe. (Amint az elején írtam, lehet nincs meg az anyagi háttér, de van olyan indok, amiért ezt mégis meg tudjátok teremteni)

A szakítás opció nem tudom miért jut ilyen hirtelen az eszedbe. Szerintem előbb beszélj vele és ha nem is az összeköltözést hozod fel, de elmondod, hogy téged ez lelkiekben bánt és úgy érzed nincs melletted, akkor talán találtok ti ketten módot a magányotok megvalósítására.

Ami még befolyásoló tényező lehet az életkorotok és hogy dolgoztok-e már.

2017. jan. 27. 02:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak beléd szeret durrantani és miután meg van, mint aki jól végezte dolgát, hazamegy?! Nincs erő ebben a kapcsolatban.
2017. jan. 27. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!