Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a kedvenc szex pózotok? Mindket nem velemenye erdekelne.22L
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 22:45
12/18 anonim válasza:
Én imádom azt amikor hason fekszik és meg hátulról dugom durván a puha seggét. :D ő a kutyát szereti. :)
13/18 anonim válasza:
Farkas póz, a holland kemence.
14/18 anonim válasza:
Az ha legalább 4-5 póz van egy szex alatt. Mindegy, csak változatos legyen.
(F)
15/18 anonim válasza:
Kedvencem amikor barátnőm pakol engem felcsatolhatóval, én pedig közben a barátőjét dugom. 21f
16/18 anonim válasza:
Mindenféle póz oldalas hátulról,asztalon is.Hogy ha tövig dughatnám a puncidba hátulról a 18/19esem és nem akadnék fel,ha elég mély vagy talán. 44/F
18/18 anonim válasza:
Oldalról rámül a nő összezárt lábakkal. Vagy fekszik az oldalán magzatpózban összezárt lábakkal én meg hátulról.. Nagyjából ugyanaz a kettő, de az egyik passzív szerep, a másik aktív.. mindkettő izgi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!