Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/ Lányok véleményetek szeretném kérni arról hogy amikor dugnak ti a gyengéd vagy a durva sexet szeretitek? Kort irjatok légyszives.
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 16:54
2/11 anonim válasza:
Miért kell ezt, minden nap megkérdezni? Új kérdésre, már tényleg nincs semmi ötlet?
Hangulat- és egyénfüggő!
3/11 anonim válasza:
A legtobbszor azt szeretem, ha jo kemenyen d.ugnak. En szeretem azt is, ha nincs semmi elojatek, hanem belecsapunk a kozepebe.
4/11 anonim válasza:
Orrba, szájba, fülbe, ahova csak bemegy!
5/11 anonim válasza:
Mint a Malèv jegy: a hét minden napján minden irányból éjjel nappal hétvégén is :D
6/11 anonim válasza:
Ja,miért kell ezt mindennap megkérdezni???!
7/11 anonim válasza:
Részletezd kérlek, neked mi számít durva szexnek, és mi gyengédnek... aztán majd válaszolok.
8/11 anonim válasza:
"sex" ...jajjjjj..
megvan a helye a gyengédségnek és a durvulásnak is. Nincs általános recept.
27N
9/11 anonim válasza:
Engem leginkább az izgat,ha kezdetben lassan csináljuk,de mélyre tolja,közben nyalogatja a nyakamat és simogatja a melleim,vagy a mellbimbómat szopogatja.Utána durvulhat,lehetnek erőteljesebbek a lökések,a fenekemet is csapkodhatja,vagy akár a nyakamat is szoríthatja.Szóval vegyesen a kedvencem,nem lehet egyértelműen megmondani.De ahogy azt már írték is,hangulat- és személyfüggő.16/l
10/11 anonim válasza:
Kedv fuggo, hogy hogy szeretem. Eleinte mindenkeppen gyengednek kell velem lenni, tok mindegy mennyi elojatek van elotte az elso behatolas faj amig hozza nem szokok. Utana pedig mikor hogy, van hogy olelkezve, cirogatva lassabban es ovatosabban elvezem. Van hogy gyorsan minnel jobban tovig nyomva, ugy hogy huzzak a hajamat, harapdalnak es paskolnak, lefognak karmolgatnak. Olyankor azt se banom, hogy ha faj egy picit, nagyon izgat a minimalis fajdalom erzet. Bar altalaban durvabban kivanom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!