Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez problémát okoz (luxus prosti)?
Van egy barátunk, aki nemsokára szülinapos lesz. Sokat gondolkoztunk az ajándékon, mindenki ad valami személyest, de egy közöst is szeretnénk.
A közös ajándék a kötelező parti lesz, azonban extraként arra gondoltunk, hogy egy lányt is rendelünk, aki kizárólag a szülinapossal fog foglalkozni reggelig.
A barátunk egy roppant jó gyerek, azonban még szűz. Ezzel nincs is gond, direkt ilyen szolgáltatással foglalkozó lányok körében keresgélünk, azonban van még egy bökkenő..
A szüzesség nem véletlenül van, a barátunk eléggé túlsúlyos...
Feltételnek mindig csak annyi van írva, hogy ápolt, kedves, és életkor. Ezek megvannak, vagyis a súly nem érdekli Őket? :D
Persze felhívok párat még a mai nap folyamán, csak érdekel, hogy fixként kezeljem a tényt, hogy befogja vállalni, vagy lehet visszautasítja?
A pontos választás amúgy a szülinapos dolga lesz, a szerintünk legjobban kinézőkről képet mutatunk neki, csak úgy átlagosságban, hogy monja meg szerinte, melyik a legjobb, persze mi is mondunk véleményt, és alapból úgy kezdjük el a játékot, mintha őt csak bevonnánk, de alapból nem neki szólna a kérdés. :D
Az extra pénz nem okozna gondot, ha a lány azt kérne. Csak, hogy mennyire igaz ez a kedvesség, és tisztaság dolog...? :
Nem vagyok túlsúlyos. Sőt, az ellentéte vagyok, izmosabb testalkatú. Lány ráadásul. De szűz, mint a barátotok, és jó gyerek vagyok én is (szerintem).
De ha a barátnőim egy pasit rendelnének nekem a szülinapomra (legyen az akármennyire helyes), kiakadnék. Tudom, hogy a mai világban a szüzesség már semmi egyeseknek, és bárkivel elvesztik, de mi van ha a haverotoknak kellene hozzá érzelem? Ritka már az ilyen, mint a fehér holló, de létezik. És lehet szarul érezné magát, hogy rendelni kell ahhoz egy nőt, hogy a szüzességét elveszítse. Én lúzernek érezném magam. Kedves kérdező, te nem?
Miért nem vesztek neki kondi bérletet? Több havit? Kb. a nő áránál még olcsóbban is kijössztök belőle és tesztek az egészségéért. És lehet ez lesz az a pont, ahol megjön a kedve és változtat magán.
Lehet hogy mnegalázónak fogja érezni. Hogy még a barátai is azt gondolják, másképp nem juthat nőhöz.
Én férfi vagyok, én sem örülnék ilyen ajándéknak.
én nem igazán akarnám úgy elveszíteni a szüzességemet, hogy a haverok dobják össze a prostira a pénzt. Nekem ez nagyon nagyon kellemetlen lenne.
Főleg ha még ott szurkolnak is nekem a másik szobában. Szerintem rossz ötlet.
Ha már ilyet akartok, inkább akkor szerezzetek neki egy sztriptíz táncost vagy hasonlót, de rá erőltetni egy szexet, ráadásul szűz létére, halál ciki.
Ha prostival akarja elveszíteni, akkor majd maga elintézi a dolgot, nem kell a segítségetek!
Lehet hogy mnegalázónak fogja érezni. Hogy még a barátai is azt gondolják, másképp nem juthat nőhöz.
Én férfi vagyok, én sem örülnék ilyen ajándéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!