Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondolnátok ha egy csaj azt mondaná, hogy jó pasik vagytok nem is kicsit?
Figyelt kérdés
Tegnap ezt mondtam egy edzőtársamnak és nem tudom most mit gondol rólam vagy mit akar
Szerintetek?
2017. jan. 23. 13:01
1/8 anonim válasza:
Ha nekem ezt mondaná egy csaj, én 3 dologra tudnék gondolni:
1. részeg a csaj
2. be van drogozva
3. viccel
Én ezekre gondolnék, a srác akinek mondtad biztos csak jó dologra gondol, ha bejössz neki és egyedülálló, akkor lehet elhív randira
2/8 anonim válasza:
Megfordulnék, és keresném a srácot, akinek ezt mondhatta. :D
3/8 anonim válasza:
Nyilván azt gondolja, hogy dugni akarsz vele. Ez nem is kérdés.
4/8 anonim válasza:
Azt akarja hogy csináljátok meg a valagát ketten!
5/8 anonim válasza:
Azt hogy jó pasi vagyok, nem is kicsit
6/8 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy hol a rejtett kamera... :D
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy "Na ez is csak a pénzemre hajt."
8/8 anonim válasza:
Feltenném a kérdést, hogy "miért?" mondhatta ezt, és/vagy, hogy ez az önkritikával alkotott, visszajelzések tükrében is vizsgált énképpel összhangban van-e?
Ez alapján pedig: "tudom." vagy: "nem annyira, de tudom, hogy te miért tartasz annak".
De ez én vagyok, nem az edzőtársad, úgyhogy ő azt gondol(t), amit akar(t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!