Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex szülés után! Kinek milyen volt?
Hatodik hét után nem sokkal. Óvatosan láttunk neki, ezer százalékban én diktáltam a tempót, mert féltettem a varratomat, hiába mondta az orvos, hogy mehet. Szűkebb is voltam, kicsit másmilyen is volt bent a helyzet, mint szülés előtt, sőt, még most is az, 14 héttel később.
Magamban azon nevetek, hogy szinte újraélem a tinédzser koromat. Az első szex szinte olyan volt, mintha a szüzességemet vesztettem volna el újra. Kábé a nemi életem gyakorisága is hasonló és azt is jóformán suttyomban kell intézni, mert nincs rá mindig hely és idő, figyelni kell, hogy a család többi tagja ne zavarjon. És mivel szoptatok, lassan egy éve gyakorlatilag semmilyen alkoholtartalmú ital nem került a szervezetembe, így az első ilyen alkalomnál nagyon kell majd figyelnem, mert képes leszek bekarmolni két pohár bortól - mint tizenévesen.
Hááát, ezt ahány ember, annyi féle. Mi az első gyerek után kivártuk a 6 hetet, majd lassan belefogtunk.. volna, ha nem fájt volna neki iszonyatosan. Hetekig vártunk, megint próba, még mindig fájt, aztán pár naponta a feéeségem ösztönzésére újra-meg újra. Nagyon büszke voltam a kitartására, ugyanakkor végletekig lesújtott hog yéreztem hogy szegény majd összecsinálja magát közben. Fél év volt mire rendesen vissza tudott állni, de a dolgok odalent.. hogy is mondjam, átalakulhatnak. A második gyermekünk után ez az időszak rövidebb volt, viszont olyan maradandó változásokat okozott neki a szülés, hogy azon dolgok egy részét, amiket korábban imádott, már nem visel, sőt, van, ami a szülés után 1,5 évvel még mindig inkább fájdalmat okoz neki.
Szóval sajnos nagyon szarul is lehet járni. Férfiként én is éreztem odalent a legelején mindent, hogy nagyon nem oké, és ezek nagyon lassan múltak el. Remélem hogy mi csak egy jó példa vagyunk a rossz példára, és az emberek többségénél nem okoz ez ekkora problémát.
Most rajta vagyunk a harmadik gyereken. Vannak félelmeink a témával kapcsolatban..
Ez ne lombozzon le, volt olyan ismerősöm aki már egy hét elteltével magára cibálta a férjét, bár én ezt a magam tapasztalataival el sem nagyon tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!