Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nagy eséllyel
Puzsér hátán dugtam volna meg :)
Esélyem se lett volna. Nem azért, mert olyan a kinézetem, hanem önmagam miatt. Egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy kikapcsolt aggyal odamenjek egy csajhoz. Néha vágyom arra, hogy bárcsak buta lehetnék, hogy ne gondoljak túl dolgokat és egyszerűen csak csináljam, de sajnos nem megy.
23/F
100%. Leütöm egy szeneslapáttal és bevonszolom az ágyba. A szemüveges amúgy nem tetszik, a bőrkabátos viszont jó nő.
Egyébként meg mi ez a szar?
Nem jó a kérdés...
Mennyire akartam volna ágyba vinni...ezt a csajt ebben az állapotban sokan ágyba tudnák vinni ( csak közben be ne pisiljen, vagy hányjon), én is, de nem akarnám...
Külső(m) alapján igen, mert alapvetően jóképű, nagyon magas, jól öltözött srác vagyok, viszont nem járok bulizni és sokszor nincs meg az önbizalmam hogy ilyen szép lányokat megszólítsak. Még ha esetleg tetszenék is neki, egyszerűen nincs meg a merszem, a tököm a dologhoz.
Hatalmas frusztráció az életemben ez, de ez az igazság
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!