Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, szerintetek ez a férfitest már a túl szőrös kategória, ugye?
Nekem az előző párom ennél szőrösebb volt.
Engem nem zavar. Szakítás után hónapokkal is találtam mondjuk apró szőröket az ágynemű tartóban :D :D :D
Kedves ide kommentelő lányok, ha azok vagytok...
Bántás nélkül, tényleg csa egy érdeklődő kérdés...
Ha a majdani párotok idősebb korára, esetleg hasonló módon szőrösödni fog, akkor is ilyen kedves véleménnyel lesztek róla?
(Ha valaki egyébként, nem hajlamos a szőrösödésre, idősebb korára még lehet, hogy az lesz, vagy esetleg hormon probléma miatt fog szőrösödni.)
Mielőtt jönnének a válaszok, hogy huhh, biztos te is így nézel ki, közlöm, hogy nő vagyok!
Ja, és kedves Kérdező, elnézést az offért, de ez felmerült bennem.
Igen, nagyon.
Látszik, hogy a válla is tiszta szőr, és valószínűleg a háta is ilyen.
Ha idős korára a párom is így fog kinézni, akkor baromira fogok csodálkozni, mert jelenleg ad a külsejére, egyes helyeket borotvál, másokat rövidre nyír, de még ennyi szőrt is csak az én kedvemért hagy magán, mert nekem tetszik.
Simán kinézem belőle, hogy ötven évesen beül a kozmetikába, és legyantáztatja a hátát és a vállát. Legalább.
Az is teljesen természetes, hogy 14 éves kor felett a nőknek szőrös a punci, aztán tessék már mutatni, hogy hány pasi fogadja el úgy a női testet a maga természetes valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!