Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Nektek mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Nektek mennyi idő volt, mire nem voltatok bénák az ágyban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

En nemreg vesztettem el a szüzességem a barátommal, azota egyszer voltunk egyutt, es igazsag szerint olyan kis benanak érzem még magam az ágyban. Nem tudom, hogy hogyan javithatnek a teljesitmenyemen, vagy mit kellene tennem. :D Nyilvan gyakorlás kerdese ez is, illetve szerencsere nagyon türelmes a barátom, de ugy megis mennyi idő mig belerazodok ebbe? Nálatok, hogy ment?

19/L

2017. jan. 17. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mai napig néha úgy érzem hogy béna vagyok. De egyébként egy jó partner kell ehhez
2017. jan. 17. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem csak élvezni kell, a többi jön magától. :)
2017. jan. 17. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Kifejezetten bénának sosem érezem magam, csak az elején kissé túl heves és kapkodó voltam. Szerintem a magabiztosság kérdése a kulcs. Én valahogy mindig azt gondolta, nekem ez majd jól fog menni, jó leszek benne, és így is történt. Nem azért mert valami űber tehetségem van, vagy mert sok partnerem volt, koránt sem. Hanem mert nem görcsölök rajta, nem vagyok szégyenlős, figyelek a partneremre.
2017. jan. 17. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 5-6 alkalom kellett, mire nem volt probléma (nagyon szűk vagyok, ő meg elég nagy), és kb. 2 hónap, mire felbátorodtam, és beszélni is mertem meg kezdeményezni.
2017. jan. 17. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a mai napig bénának érzem magam, a párom szerint viszont jó vagyok az ágyban.. (és nem, nem hazudik) :D egyszer megkérdeztem, mi alapján gondolja így, azt mondta, mert látja, hogy élvezem, hogy tényleg ott vagyok vele és szívvel-lélekkel csinálom, meg nem csak fekszem, mint egy fa (pedig szerintem de, csak ott fekszem.. illetve ölelem közben). Nem kell ennél több :)
2017. jan. 17. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!