Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a férfiakról, akik csak a lyukra mennek, ileltve szeretik a r***ncokat? Férfiak is nyugodtan válaszolhatnak

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 19:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
a 10-esnél vnl a pont, osztom a véleményét
2017. jan. 15. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

"A hányinger kerülget tőlük. Hímringyóknak hívom őket." - A hátuk mögött, bosszankodva lesekedve utánuk ez lemaradt :D

Nagyon komolyak vagytok itt páran. Ki ne szeretné a "r***ncokat"? Ja igen tudom akik nem férkőzhetnek soha a közelükbe. Vagy az olyan lányok akiknek évek óta pókhálós a lábuk között és irigykednek ezekre a csajokra mert nekik minden napra jut egy dákesz.

Így képzelem el azokat akik itt utálkoznak és egyből fröcsögnek, hogy ezek a társadalom söpredékei fúj mocskos fertő, mit szólna ehhez Jézus!?

Mivel írtad, hogy férfiak is válaszolhatnak gondoltam válaszolok. Ha egy nő csak arra jó akkor arra jó Ő döntött így. Akkor legalább könnyű dolgom lesz vele és mindketten jól járunk. Az ilyen könnyen kapható (no nem mindenkinek -gondolom ez fáj sokaknak) lányok általában szépek és jók is az ágyban és nem is kell velük foglalkozni utána sőt még a nagyrészük kedves aranyos lány is valójában. Annyi a titok a velük való kapcsolatban, hogy NEM szabad komolyan venni, ha valaki másképp tesz és hagyja magát elcsábítani akkor azt nagyon megszivatják. No nem azért mert gonoszak csak egyszerűen ők amolyan virágról virágra típusúak, nem közülük kell válogatni menyasszonyt és kész semmi baj nincs velük.

Férfi változatuk is van, én is ismerek ilyeneket 50 fölött is párat és ők tényleg soha a büdös életbe nem akarnak megállapodni. Ők arra jók a nőknek mint az előző csoport a férfiaknak. Nem szabad komolyan venni őket egyszer-kétszer oké aztán szia. Ha valakinek megvan a magához való esze akkor ezt tudja jól és nem cseszik ki magával.

Én nem ilyen vagyok én mindig várok egy normális komoly kapcsolatra biztos nem tudnék örökké egyedül élni. Persze volt már, hogy csalódtam és akkor elhatároztam, hogy na most ez lesz dehát ez nem az én stílusom. Az ,hogy a nagy keresgélés közbe ilyen olyan komolytalanabb dolog közbejön tök természetes főleg egy férfinál, a szexhez két ember kell és ha van rá "vevő" akkor az mindenkinek csak jó. Tehát én szeretem az általad r***ncnak nevezett lányokat :) Le lehet pontozni vagy fikázni de ha én a legalja vagyok itt egyesek szerint akkor hova sorolnátok azokat akik prostihoz járnak? Az a ciki :)

2017. jan. 15. 22:39
 13/20 A kérdező kommentje:
nagyon tévedsz utolsó, én még csak nem is beszélek r**ancokkal szívesen, tőlem akárhogyan kinézhetnek, engem iszonyatosan taszít minden bennük. nem nézek ki rondán, volt esélyem már, hogy r**ancokkal lefeküdjek, de én mégse tettem mert undorodom ezektől, inkább szűzként halok meg. ennyi. nem érdekel, ha sokan homokosnak tarthatnak emiatt 25/F
2017. jan. 15. 22:55
 14/20 A kérdező kommentje:
nem kéne magadból kiindulnod utolsó
2017. jan. 15. 22:56
 15/20 A kérdező kommentje:
te olcsó him... tudjuk mi :D
2017. jan. 15. 22:57
 16/20 A kérdező kommentje:
én nem vagyok úgy kiszolgáltatva aszexuális vágyaimnak, akik meg igen. azokat lenézem, és megvetem
2017. jan. 15. 22:59
 17/20 A kérdező kommentje:
a szexuális*
2017. jan. 15. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom mondani, hogyha nyílt lapokkal játszik, nem hülyíti a csajokat, hanem megmondja a frankót, akkor ok. Főleg ha nem akad ki, ha a csaj nemet mond, mert velem volt már ilyen discoban...

N

2017. jan. 15. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
12# Hülye vagy fiam.
2017. jan. 16. 06:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el őket viszont egy ilyen pasival nem terveznék komoly kapcsolatot és nem is tudnám komolyan venni
2017. jan. 16. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!