Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A természetes vágyfokozó szerek (gyömbér, csokoládé, szerecsendió) mindkét nemre hatással vannak?
Figyelt kérdés
Most kutatgatok ilyen fűszerek után mert egy vacsorával szeretnék szívem hölgyének kedveskedni (némi hátsó szándékkal :3) de neten minden oldalt - amit eddig elolvastam a témában - nőknek/háziasszonyoknak címeztek, hogy hogyan növeljék meg a párjuk harci kedvét. Szóval kissé elbizonytalanodtam..2017. jan. 15. 18:44
11/13 anonim válasza:
tapasztalatom szerint a kemény szerszámtól beindulnak benedvesednek onnantól egyenes az út
12/13 anonim válasza:
Most komolyan? Szerinted az ilyen natur fűszerektől fog rádmászni egy nő? Szerinted mik ezek? Drogok? Hormonok? Ne képzeld már be hogy ezeknek a hétköznapi ÉLELMISZEREKNEK bármilyen hatásuk van a nemivágyra. Nagy mennyiségben, minden nap fogyasztva talán (ahogy egy korábbi válaszoló is írta a hormonokat és a cinket), de nem egy alkalomtól a kajába csempészve...
13/13 anonim válasza:
Én ránézek a barátnőmre, s már fel is vagyok fokozva. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!