Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek milyen fétise van?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 16:32
31/43 anonim válasza:
Én a dd/lg-ért vagyok oda.
Imádnám apucinak hívni a pasit,miközben meglovagolom,vagy
beöltöznék iskoláslánynak és úgy ápolnám le...:)
32/43 anonim válasza:
Nagy kéz, hosszú ujjak, fülek, hát, nyak.
33/43 anonim válasza:
Magas pasi, NEM kigyúrt csupa izom hanem egyszerűen férfias testalkat. Amiből az sugárzik, hogy ő egy erős pasi :)
34/43 anonim válasza:
Nekem az a fetisem hogy szeretem a nagy fekete faszt (néha a lovakét is megkívánom)
:)
35/43 miniviki válasza:
Enyhe bdsm ,nálam mindent visz.
37/43 anonim válasza:
#36-os vagyok. A privát üzenetek miatt javítok: nem én lennék a domináns fél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!