Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van úgy vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy néha túl durva a párja vele az ágyban? 19/L

Figyelt kérdés

A barátomat nagyon szeretem és nagyon jó vele a szex. De például ha nála vagyunk és csináljuk akkor szokott zenét benyomni közbe és ha olyan szám van amit szeret vagy valami rock/metal szám van -mert ő ilyeneket is hallgat- akkor nagyon be szokott durvulni ami nekem már egyszerűen sok. De hiába szólok közbe neki egyszerűen nem lehet olyankor bírni vele.

Még közben oké egész jó nekem van, hogy el is megyek olyankor de utána meg másnap nagyon kellemetlen és fájdalmas. Ha mondom neki csak elégedetten röhög magába azt hiszi nem beszélek komolyan. Jó az ilyen szex én aláírom de ha átmegy már egy határon akkor az inkább ijesztő mint élvezetes. Tudom, hogy vannak ennél nagyobb gondok is, de jelenleg ez nyomaszt engem annyira, hogy ne kívánjam most a szexet a barátommal.

Nem akarok beégni előtte még nem vagyunk sok ideje együtt, tudom hogy neki már sok barátnője volt és nem akarom ,hogy azt higgye én ilyen kis prűd liba vagyok akivel nem lehet rendesen szexelni sem.

2017. jan. 13. 17:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért van megfelelési kényszered?
2017. jan. 13. 21:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Félreértitek ő nagyon rendes és gondoskodó szinte a tenyerén hordoz engem! És jó vele a szex egyáltalán nem béna. De mostanában kezdte el ezt csinálni, régen is volt hogy néha rákapcsolt amit tényleg élveztem de ezt 2-3 hete vettem észre először és mostmár szinte csak így szexelünk.

Szerintem ő nem tudja, hogy ez nekem tényleg sok már és nem veszi komolyan hogy szólok. Bár eddig csak egyszer szóltam, mert ez nekem nagyon kellemetlen. Nem vagyok túl tapasztalt szexuális téren Ő a második fiú az életembe, az előző barátom nem volt túl "jó" ,hogy így mondjam mivel neki is én voltam az első. Általában 10 percig sem tartott vele egy aktus, az első orgazmusom is a mostani barátommal volt szóval Ő egyáltalán nem béna!

Viszont már az aktus is sok néha de másnap a legrosszabb az tényleg fájdalmas nekem 1-2 napig és miután letelik két nap megint találkozunk és megint szexelünk és megint kezdődik az egész előröl. Már az is megijeszt néha amilyen zenéket benyom és még erre jön az, hogy a nyakamnál fogva leszorít az ágyra és nem bírok mozdulni sem amíg ő csinálja. Nagyon szeretem Őt és nem akarom elveszíteni. Így is tudja rólam, hogy béna szerető vagyok ha pedig megtiltok neki minden jót amit élvez akkor félek keresni fog helyettem mást aki engedékenyebb vagy jobban bírja :(( Látszik rajta, hogy tényleg nagyon élvezi ezért sem akartam szólni neki.

2017. jan. 13. 21:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha kutyában tökön rugdosnád, meddig tűrné?
2017. jan. 13. 21:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg, amíg méhszájsebed lesz.
2017. jan. 13. 21:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, akkor turjed, hogy a szuper gondoskodo baratod a nyakadnal fogva szorongat, es cseszik ra, ha szolsz neki, hogy szar, egeszen egy jo kis fincsi kronikus huvelyfertozesig vagy kisebesedesig vagy felfazasig. Nagyon fini nyalanksagokat lehet am osszeszedni az ilyen tobb napig fajo "szexektol" (bar ezt szexnek nem neveznem, teged csak szimplan b***nak). Akkor majd mit mondasz neki? Ugyis lefekszel vele, mert mar amugy is rossz szereto vagy, es jaj szegeny fiu? Nem kene gyerekaggyal szexelgetned meg senkivel. Egy nő ott kezdodik hogy tudja mit var el az agyban, tudja mit szeret, es nem hagyja, hogy a nyakanal fogva b**szak mint valami prostit, amikor az neki faj, hanem igenis odacsap, es kimondja amit gondol.

Te is csak azert vagy rossz szereto mert ez a hapek sajnos igenis egy nulla balfarok az agyban - es maximum azert hiszed az ellenkezojet, mert meg nem volt nagybetus Ferfival...

2017. jan. 13. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ilyen durva veled, ennek nem jó vége lesz
2017. jan. 13. 23:03
 17/25 A kérdező kommentje:
De ettől tényleg lehet komoly bajom???
2017. jan. 13. 23:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Azért fáj után, mert sérül a hüvelyed hámrétege, ami remek táptalaj a különböző fertőzéseknek. Ahogyan a túlzottan durva szextől megjelenhet az ún. "nászutas felfázás", ami egy sima felfázás úgymond, de mivel állandóan ennek vagy kitéve ezért tök könnyedén krónikussá válhat ez is. De sebaj! Szexelj vele, majd betegen is, nehogy rossz szerető legyél!
2017. jan. 14. 00:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

úristen, térj már észhez, ezt olvasni is rossz, ne legyél már ilyen szolgalelkű, könyörgöm :(

szerinted ez egy rendes fiú? egy normális fiú a partnere legapróbb jelzésére is reagálna, és abbahagyná, ha látná, hogy valami nem okés. ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy ki mennyire menő tapasztalt lepedőakrobata. a párod egy tuskó. ha én velem valaki ilyet csinálna, hogy szólok, hogy fáj, és ezen ő elégedetten nevet AZONNAL otthagynám, nem csendben tűrném.

ezzel nem csak testi sebeket okozhat neked, de maradandó gátlásokat is szerezhetsz, sőt már most lehet látni az írásodban, hogy kezdesz félni a szextől, azt írod, hogy már nem is kívánod. ha ezt ügyesen folytatod, át fog fordulni ez az egész egy traumatikus élménnyé, és nem fogsz egykönnyen tudni túllépni ezen.

de amúgy, hogy gyakorlati tanácsot tudjak adni: amikor bedurvul, akkor játssz rá, vágj látványosan fájdalmas képet, rándulj össze a fájdalomtól és ordíts fel. ha erre se reagál, akkor tényleg egy pszichopata, és azonnal hagyd el.

2017. jan. 14. 01:11
 20/25 anonim ***** válasza:
Mivel ő ezt szereti, te meg nem, így nem illetek össze. Sajnos ez van, ezt el kell fogadni. Ő nem fogja szeretni a finomabb szexet, te pedig a durvát nem. Ha a te kedvedben jártok, ő kielégítetlen lesz, ha az övében neked fájni fog. Nektek ez így nem fog összejönni, sajnálom
2017. jan. 14. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!