Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi orgazmus ondó nélkül?
Tegnap este orálisan kényeztettem a párom, és a végén, amikor az orgazmushoz ért, nem igazán értettem/éreztem, hogy most akkor befejezhetem vagy sem, mert nem jött a cucc. Pedig a légzése-mozgása meg az utólagos viselkedése mind azt támasztotta alá, hogy valóban elélvezett. De hát nem volt nagyon mit nyelnem, volt vagy 2-3 csepp, éppen, hogy az ízét érezzem, de általában ennél több szokott lenni (főleg, hogy vasárnap óta nem voltunk együtt, és nem verte ki azóta).
Létezhet, hogy valóban volt orgazmusa, de a "cucc" nélkül? Ő azt állítja, de nekem olyan fura elképzelni, hogy ez igaz lehet. Mondjuk azt is szokta mondani, hogy amikor maszturbál, akkor is csak az érzés van, ondó nélkül, tehát _elvileg_ tud ilyet csinálni, de nekem ez akkor is furcsa.
Férfiak? Ilyen létezhet? El tudtok élvezni enélkül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!