Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha undorodom a barátom farkától?
Első pillantástól kezdve nem tetszett, és amikor rám élvezett, az ondója szagától fürdőszobába kellett rohannom öklendezni. Az előváladéka szagát is utálom. :(
Ha (az egyébként igen gyatra) korábbi szexuális tapasztalataimat nézzük, nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen bajom. Élvezettel vettem a számba mindig is, és ízük alig volt, szaguk meg egyáltalán nem.
Szegény barátom azóta kimegy a fürdőbe kiverni magának, ha már nem bírja tovább.
Mit tegyek, hogy megszeressem? Esetleg a szag oka lehet az, hogy fitymaszűkülete van, és nem tudja rendesen megmosni? De már ránézésre sem tetszett, és nem emlékszem, hogy éreztem volna a szagát elsőre.
24N
Szia!
Az orvos lenne a megoldás, mert a fitymaszűkület egyáltalán nem játék, főleg ha már fáj is neki.
Az előváladék és az ondó ízén az étkezése megváltoztatásával tudsz változtatni.
Cigi pl teljesen tönkreteszi az ízét, amikor én cigiztem a barátnőm soha sem akarta, majd miután letettem valahogy egyszer megkívánta és azóta semmi baja vele. Meg ananászt kéne etetned veled az nagyon édessé teszi. Reggelire egy kis ananász este egy finom cumi :P
Annyiban segíthetnél, hogy te mosod meg neki és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ő ront el valamit hanem tényleg a szűkület miatt lehet valami.
Remélem hasznosat írtam! szia
#13: Utólag is elnézést a "ba3omarcúzásért", de ku3vára felbäsz, hogy még kibäszott 2017-ben is vannak ilyen előítéletes, rosszindulatú emberek, akik a rocker közösséget az igénytelenséggel azonosítják. De hála égnek, egyre kevesebb az ilyen szemellenzős tucatember.
Az hogy én milyen stílusban beszélek, szintén csak és kizárólag engem minősít és nem egy egész közösséget. :)
Először is kezeltesse a fitymaszűkületet! Nevetséges, hogy ezt neked kell elmondanod neki.
Másodszor pedig egyen gyümölcsöt meg édes dolgokat, akkor nem lesz rossz ízű a spermája (dohányzás szintén káros).
Azt írtad ránézésre sem tetszik, mi az ami nem tetszik rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!