Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha undorodom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha undorodom a barátom farkától?

Figyelt kérdés

Első pillantástól kezdve nem tetszett, és amikor rám élvezett, az ondója szagától fürdőszobába kellett rohannom öklendezni. Az előváladéka szagát is utálom. :(

Ha (az egyébként igen gyatra) korábbi szexuális tapasztalataimat nézzük, nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen bajom. Élvezettel vettem a számba mindig is, és ízük alig volt, szaguk meg egyáltalán nem.

Szegény barátom azóta kimegy a fürdőbe kiverni magának, ha már nem bírja tovább.

Mit tegyek, hogy megszeressem? Esetleg a szag oka lehet az, hogy fitymaszűkülete van, és nem tudja rendesen megmosni? De már ránézésre sem tetszett, és nem emlékszem, hogy éreztem volna a szagát elsőre.

24N

2017. jan. 13. 00:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Az orvos lenne a megoldás, mert a fitymaszűkület egyáltalán nem játék, főleg ha már fáj is neki.

Az előváladék és az ondó ízén az étkezése megváltoztatásával tudsz változtatni.

Cigi pl teljesen tönkreteszi az ízét, amikor én cigiztem a barátnőm soha sem akarta, majd miután letettem valahogy egyszer megkívánta és azóta semmi baja vele. Meg ananászt kéne etetned veled az nagyon édessé teszi. Reggelire egy kis ananász este egy finom cumi :P

Annyiban segíthetnél, hogy te mosod meg neki és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ő ront el valamit hanem tényleg a szűkület miatt lehet valami.

Remélem hasznosat írtam! szia

2017. jan. 13. 01:55
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
#8-asnak szólt, hogy bäromarcú. Közbenlehet eltűnt pár komment vagy a fäsz tudja...
2017. jan. 13. 01:55
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Nah 12-es, látom valaki magára ismert! :D Bar.omarcú? Meg "fa.s.ztudja"? Le se tagadhatnád hogy rocker vagy, ők beszélnek ilyen kulturáltan! :D És igen, éppen emiatt gondol titeket mindenki egy igénytelen csöves koszlidércnek. Ezért is kérdeztem meg a kérdezőtől hogy nem rocker-e a barátja, mert ha igen, akkor tuti nem tisztálkodik rendesen.
2017. jan. 13. 02:09
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

#13: Utólag is elnézést a "ba3omarcúzásért", de ku3vára felbäsz, hogy még kibäszott 2017-ben is vannak ilyen előítéletes, rosszindulatú emberek, akik a rocker közösséget az igénytelenséggel azonosítják. De hála égnek, egyre kevesebb az ilyen szemellenzős tucatember.

Az hogy én milyen stílusban beszélek, szintén csak és kizárólag engem minősít és nem egy egész közösséget. :)

2017. jan. 13. 02:25
 15/19 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb keresni egy olyan férfit, akinek nicsenek ilyen gondjai. Én szinte minden brunyálás után megmosom a lompost! Persze erre nincs mindig lehetőség, mert a nyilvános WC-ban nem mehetsz oda a mosdóhoz a dákót megmosni. De ha este jól megmarkolod a ceruzáját, és közben (diszkréten) magszagolod a kezed, kiderül hogy van-e szkanderszaga a szerszámának! Fitymaszűkület ide-oda, ha nem mossa rendesen nem a Te tiszted hogy erre felnőttként megtanítsd! A rockerezéshe pedig annyit, hogy a magyar igenis általánosít. Itt a cigány, a politikus tolvaj. De ezt szinte mindenki így gondolja, ha nem is mondja ki! A férfiak legtöbbje nem fordít elegendő gondot a higiéniára! És hogy ha valaki lehúz az előszobában a lábáról egy bakancsot, utána katasztrófa súlytotta területté kell nyilvánítani a lakást tény! Hogy rocker vagy sem, ezen nem változtat!
2017. jan. 13. 07:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt nem ertem, hogy, a tudja, hogy szukulete van, miert nem ment eddig orvoshoz?
2017. jan. 13. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Van olyan amikor valakibe szerelmes vagy, de "kemiailag" nem illetek ossze. Ezert van az hogy valakinek meg az izzadsagszaga is vonzo, mig mas szagatol oklendezni kezdesz... mondjuk azt fel nem foghatom, hogy felnott ember hogyan lehet a sajat egeszsege irant ennyire igenytelen.
2017. jan. 13. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
A rossz szagú ondó tipikusan fertőzés tünete. Menjen el orvoshoz.
2017. jan. 13. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Először is kezeltesse a fitymaszűkületet! Nevetséges, hogy ezt neked kell elmondanod neki.

Másodszor pedig egyen gyümölcsöt meg édes dolgokat, akkor nem lesz rossz ízű a spermája (dohányzás szintén káros).

Azt írtad ránézésre sem tetszik, mi az ami nem tetszik rajta?

2017. jan. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!