Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spriccelős orgazmust mivel lehetne felfogni, hogy ne áztassunk el mindent?
Ha a duplán hajtott törölköző nem elég akkor 4 rét hajtod. Ehhez már lassan fürdőlepedő kell. Nekünk is az kellett, mert barátnőm durván sokat spriccelt. :) De megoldható. Vagy 2 törcsi. Esetleg menet közben ha nem akaszt meg nagyon titeket a hancúrozásban törcsi csere.
Erre is volt példa.
Még nem találkoztam olyan csajjal, aki ne spriccelt volna a kezeim között...
Amúgy szex shopokban van direkt nedves játékokhoz vízhatlan lepedő... mi konkrétan ha tudjuk, hogy lesz egy délelőttünk pl együtt és ráérünk belemelegedni a dolgokba, egy nagy fóliát szoktunk a lepedő alá teríteni... csak rossz hangja van, ha alvás közben mocorogsz, de nem éri el semmi az ágyat... mi amúgy a pisit sem vetjük meg szex közben...
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Remélem a bababoltban kapható vízhatlan lepedő megfelelő lesz erre a célra! :)
Bocsi, de ha nálunk otthon ez lenne a standard, akkor azt már tudom, hogy mivel NEM tudnám felfogni: ép ésszel:-)))
Amúgy élvezném a dolgot.
Nem tudom elkepzelni se h milyen érzés spriccelve elmenni..... 28 leszek,több,mint 10 év alatt összesen 1x volt hüvelyi orgazmusom évekkel ezelőtt de 'száraz' volt :D
Nem is tudom mit tettem volna ha ott elkezdett özönvizet árasztani a pasimnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!