Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem itt gyakori kérdéseken egy sráccal, akivel elkezdtünk beszélgetni. Természetesen feljött beszélgető témaként a szex. Említettem neki, hogy van barátom, és mondta, hogy ezt tiszteletben tartja. Említettem, hogy az, hogy szexről beszélek vele, az nem egyenlő azzal, hogy csinálni is akarom vele, csak szeretek ilyen témákról beszélgetni, mert sok új ötletet ad a saját kapcsolatomba is, és megoszthatom a saját tapasztalataimat is. Azt mondta rendben van. Olyan srácnak tűnt, akivel jól el lehet beszélgetni, aki értékeli a véleményem, és nem akar rögtön szexet. Egyszer csak elkezdett dolgokat írni, hogy miket csinálna velem, meg ilyenek, és rákérdezett, hogy én miket tennék vele. Azt válaszoltam, hogy semmit, és nem akarom megbántani, csak fontos nekem a párkapcsolatom. (Tudom, persze, nem buknék le stb hülyeségek...de ennél nekem többet jelent nekem az, hogy csak egyvalakié vagyok). Erre annyit írt, hogy oké, akkor szia. Csak szerintem volt ez kicsit bunkó? Úgy értem, próbáltam kedvesen megfogalmazni, hogy én nem akarok tőle úgy semmit, erre pedig teljesen úgy jött le, mintha ő meg végig csak erre hajtott volna. Tudom, hogy vannak még olyan srácok, akikkel el lehet beszélgetni, és ezt csak beszélgetésnek veszik, de eddig ezt nem nagyon tapasztaltam. Tényleg ennyire nem érdemes elkezdeni beszélgetni másokkal? Mert így is-úgyis csak egyvalamit akar mindenki? Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem így van.

Egy elkeseredett lány (19)

2017. jan. 11. 22:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Ja, creepy volt a srác. Ha tudta, hogy van pasid, eleve minek kezdett el veled beszélgetni ilyen témákról? Ennek úgy is az a vége, amit ő is csinált. Egyébként szerintem hülyeséget csinálsz, hogy nema partnereddel beszélgetsz a szexről. Én agyfäszt kapnék, ha a barátnőm egy idegen gyökérrel beszélné meg a szexuális szokásainkat.
2017. jan. 11. 22:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem is tudom miért vagyok elkeseredve :) Azt hiszem egy pillanatra úgy éreztem, minden fiú ilyen :) A barátommal is természetesen beszélgetünk erről, és persze nem az intim pillanatainkat beszélem ki anonymban, hanem csak úgy általánosságban :)
2017. jan. 11. 23:11
 13/21 anonim válasza:
szerintem az ilyen beszélgetésekben van valami izgató.ha egy lány fiatal ,csinos,és a szex mint téma sem tabu nála,a beszélgetés előrehaladtával szerintem az ilyen hamar előjön.talán meg kellett volna húzni a vonalat a szex téma előtt,hiszen sejthető volt hogy ez lesz belőle. de ez nem a te hibád.úgymond névtelenül valahol sokszor ezt a fajta "izgalmat"keressük .szóval ha rám írsz hogy beszélgetni szeretnél...:D u.i:ne légy elkeseredve :)
2017. jan. 11. 23:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha nem ez történt volna mi lett volna?

A beszélgetés ellaposodik, aztán nem írtok. És ezzel semmi gond sincs.

Ő akart egy kicsit szexchatelni, te nem, ez sem gond.

Szóval téma elfogyott, kapcsolatra nem hajtott, mert barátod van, szexchatelni te nem akartál, szerintem korrekt volt és elköszönt.

Lehet közben talált itt egy másik lányt és azokból a beszélgetésekből talán több is összejöhet neki.

2017. jan. 11. 23:20
 15/21 anonim ***** válasza:

ami külön tetszik :

az önmagát értelmesnek gondozó, magát itt nőnek kiadó:)

2017. jan. 11. 23:41
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, csajszi, ne érezd magad rosszul. 3 hónapja vagyok itt, kb. 360 olyan levelet kaptam azóta, ami azzal kezdődik, hogy: dugunk?. Pedig nem csak ide írok. Kb. 30 férfival beszélgettem, akik nem így kezdték az ismerkwdést. Kettő értelmeset szűrtem ki, mert a többi átment 3.kérdésnél ésmilyenapubcidba. Itt sok a 14-15 éves kisfiú, akik 30-40 éves férfiaknak adják ki magukat. Ne higgy el mindent, amit olvasol! 38N.
2017. jan. 11. 23:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Sokan nem azok, mint amiknek kiadják maguk. Ez a veszélyes az anonymitásban. Azért valamennyire remélem talál magának valami kis könnyű nőcskét :D
2017. jan. 12. 01:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Szexchatelni akart, te nem és besértődött. Simán hülye.

Van ilyen. Sőt itt szinte csak ilyen van. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.

2017. jan. 12. 09:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Pasikènt mondom hogy fordítva is volt ilyen.

Alapból privátban szoktam itt jobban kibontakozni vagy két szavasnál bővebb lère ereszteni a mondanivalomat. És fordult már elő velem is hogy valami szexxel kapcsolatos eszmecserèt folytattunk teljesen ártalmatlanul és ő kezdemènyezte hogy ebben az esetben én mit tettem volna vele... Én leírtam és próbáltam interaktivvá tenni hogy a végén visszakèrdeztem hogy : "ebben az esetben te mit tennél elfogadható lenne e neked?"

Lényegében ez is szex chat volt mert rèszletesen belementünk de a vègère én kaptam azt hogy mocskosul perverz vagyok :D

Arra akarok kilyukadni hogy nem a pasikkal van a baj mert tény hogy a nagy részük abban reménykedik hogy itt találja meg élete nőjèt

Viszont nem minden pasi ilyen. Nem mindenkinek vannak itt hátsòszándèkai csak pont ez a baj az online csevegèssel hogy egy kávèzás alatt jobban megismerhetsz valakit mint itt online felületen bárkit két hét aktív csevegés után.

Neked kell okosan dönteni és irányítani a beszèlgetèst hiszen te vagy a kèrdező te vagy aki "segítséget vár" attól akinek ír

2017. jan. 12. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezzel nem feltétlenül érték egyet.

Hány lányról tudtad meg gyakorin, hogy szereti durván és hányról kávézás közben?

2017. jan. 12. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!