Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nagy baj, ha izgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagy baj, ha izgat a lightosabb BDSM?

Figyelt kérdés

Munkakörömből adódóan eléggé karakán módon kell helytállnom a munkahelyemen, határozott fellépést követel meg a munkám.

A párkapcsolatban első helyen szerepelnek az őszinteség, kölcsönös tisztelet és bizalom.

Viszont az őszinteséget nehéz úgy betartani, hogy vannak ún. perverzióim, amiket nem tudom, hogyan fogadna el egy nő.

Fantáziálok olyan dolgokról, hogy egy nő kikötöz az ágyhoz, és konkrétan "szexuálisan" kihasznál, tehát erőszakosan szeretkezik velem. Izgató a gondolat, hogy néha úgy elégítteti ki velem magát orálisan, hogy rám erényövet ad, és akár 1-2 hétig is hordatja velem, illetve néha, mikor lekerül, akkor ún. "ruined orgasm" játékot játszik velem, tehát az orgazmus határán tart huzamosabb ideig, de nem hagyja, hogy elélvezzek, csak majd amikor neki úgy tetszik.

Csak ilyen téren vannak ehhez hasonló fantáziálásaim, az élet más területén nem igazán tudom elképzelni, hogy ne én "hordjam a nadrágot", de ezek felcsigáznak, ha rájuk gondolok.

Mennyire súlyos ez? Ti mennyire lennétek partnerek ebben? Mennyire idegen ez tőletek?

2017. jan. 11. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem férfiként pont forditva vannak ilyen vágyaim...
2017. jan. 11. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló vágyaim vannak a Tiedhez, sőt keményebbek is. Sok mindent át is éltem, élek belőlük. Szeretem a BDSM-et mindkét oldalon.
2017. jan. 11. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem baj,nem hátrány! :) 19L
2017. jan. 11. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kompenzálsz. Szinte mindenki ezt teszi csak nem biztos, hogy pont ezen a területen.

Sok nőnek vannak hasonló vágyálmai, hogy dominálnak vagy épp ők az alárendeltek. Egy futó kapcsolatnál ezt még talán könnyebben fel is vállalja az ember, mert nincs hatással a tovabbiakra. Egy normál kapcsolatnál meg sok buktatója lehet. Ha nem vonzódik az ilyen dolgokhoz kielégületlen maradsz annak ellenére, hogy beleölsz egy kapcsolatba rengeteg időt, energiát. A legjobb szerintem az lenne ha eleve olyan párt keresnél, akinek fontos a testiség és érdekes számára a szerepjáték. Persze nem úgy hogy: "Béla vagyok, kötözz ki!" , de érződjön, hogy "huncut" vagy. Ha sikerrel jársz a többit felfedezitek együtt.

2017. jan. 11. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Fiatal hölgy vagyok komoly kapcsolatban ėlek. Ugyan ezzel a "problėmâval" kűzdök 2 ėv után mertem elmondani a vágyaim ės azt h szubmisszív vagyok.Jól fogadta de nem nyitott az effajta "ën világomra". Tehetetlen vagyok hiszen rávágyom vele akarom a gyönyört. Nem tudom hogy vezethetnėd rá a párod deha valakiben nincs meg ez a fajta plussz akkor sajnos nincs mit tenni. 25L
2017. febr. 17. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel gond. Engem is izgat a BDSM.

18 L

2017. ápr. 18. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj?^^ Engem is izgat.

21/N

2017. ápr. 18. 01:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez az erényöves dolog miért jó? Még erről nem hallottam. De amugy nincs ezzek baj, csak partnert kell talàlni hozzà. 24/L
2017. szept. 4. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt teljesen természetes dolog ha normálisan tudod kezelni. Hasonló az én érdeklődési köröm is, szeretem én is a lightosabb bdsm-et. Igaz adni még nem adtam, ez még várat magára csak kaptam különböző kínzásokat amiket élveztem is. Lényeg a jó kapcsolat akivel tejesen meg tudod beszélni a vágyaidat, és tuti hamar találsz magadnak olyan lányt aki kedvére kínozhat téged.

23L

2017. szept. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!