Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mindennap szeretkeznék viszont párom nem bírja testileg ezt?
Barátnőm hüvelye iszonyatosan kipirosodik és fáj neki szex után, néha felszisszen szex vége felé. Pedig használunk síkosítót, ami egy ideig jó. Sokszor szex után érzi, mintha belülről felsértettem volna. 2-3 nap múlva már "begyógyul" neki, akkor megint minden kezdődik elölről.
Mit tehetnék? Nem szeretnék neki fájdalmat okozni.
Még csak 22 éves a barátnőm, szóval messze van még a változókor
Én a helyében nőgyógyászhoz mennék.
Ne legyen ez gázos neki se.
Az első jól mondta, nőgyógyász.
Másrészt meg ha leszop vagy análban csináljátok, az is megoldás.
Nekem akkor kezdödött ez a dolog, mikor semmi kedvem nem volt a páromhoz, lefeküdni vele meg pláne nem.
Onnantol minden aktus fájt, folyton csípett utááns, piros volt. Már hozzáérni sem akartam, nemhpgy magamban érezni... nögyogyász szervi elváltozást nem talált egyszer sem, de lassan szakítottunk is.
A jelenlegi párommal ez egyáltalán nem probléma, naponta többször is elkaphat, mert kivánom, bárhol, bármikor.
Ezzel nem azt mondom, hogy nálatok is ez a baj, de ki tudja...
Az indokolatlan hüvelyszárazságot okozhatja gombás fertőzés is. Nem ártana felkeresni egy nőgyógyászt.
Egyébként meg foglalkozz vele többet, izgasd fel rendesen, legyen lég nedves, ha magától nem képes rá (alkati dolog) akkor használjatok síkosítót. Pár száz Ft egy tubus és elég egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!