Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó kapcsolatban amiben el van laposodva a szex ez jó ötlet lenne?
Ahol a szex már el van laposodva, azt én már nem nevezném jó kapcsolatnak...
Egy édes hármasba csak akkor menj bele, ha te is szeretnéd, mivel, ha belemész már nem tudod visszacsinálni és végleg megmérgezni a kapcsolatodat, ha nem tudsz rajta túllépni és még sem jött be a dolog...
Ott a gond,hogy "belemegyek az ő kedvéért". Ha te nem vágysz rá kicsit sem, akkor nincs értelme. Akkor inkább valami másfajta, kettőtök közötti szexuális dolgot próbáljatok ki, bdsm, extrém helyek, szexklub-swingerklub nyilvános fülkéje, stb. szerintem ezzel előrébb leszel. A 3-asnak akkor van értelme, ha mindenki akarja.
30F
"viszont nem tudom, hogy én hogy tudnám utána azt elviselni h mással is lefeküdt meg, hogy milyen lenne látni ha mást elégít ki vagy más elégíti ki..."
Amíg ez nem változik ne menjetek bele, mert nettó megcsalásnak fogod érezni, még akkor is ha te belementél és magadat fogod okolni, amitől még szarabb lesz, és rámegy a kapcsolatotok.
A srácok tudnak érzelmek nélkül szexelni, így simán élvezné a másik csajt, és utána is csak téged szeretne, de ha te ezt nem így éled meg és nem tudod kezelni addig ne menj bele. Semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!