Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mért nyögnek szex vagy maszturbálás közben?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének tudom hogy nagyon élvezik és azért. De ennyivel erősebb lenne a lányok izgalma és orgazmusa mit a fiúké? Mert a fiúk nem nagyon nyögdécselnek.2017. jan. 10. 22:00
1/10 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam :S Kiábrándító vagy baj ez a fiúknak?
2/10 anonim válasza:
Azért a fiúknak is lehet olyan örömet okozni, hogy nyögjenek...
3/10 anonim válasza:
Mostani barátnőm megjegyezte, hogy szerinte én nagyon csendes vagyok, pedig neki izgalmas lenne hallania engem is. Így elkezdtem figyelni rá, hogy ne legyek annyira néma. És már nem vagyok az. És ez nekem is jobb. Valamiért évekig visszafogtam a hangom. Pedig nagyon jó dolog kiadni. Már látom... Ő pedig végre hallja...
4/10 anonim válasza:
szerintem fiuknál is változo van aki hangosabb van aki halkabb :D furcsa lenne h csak ott némán fekszik valaki, szoval szerintem jo visszajelzés a nyogés :D
5/10 anonim válasza:
Nekem több energiába telik nem nyögni. :D Egyszerűen így reagálok. Ha valaki meghallhat, és csendben kell lennünk, az nekem nehézség.
6/10 anonim válasza:
Ha nyőgsz, azzal jelzed a pasinak, hogy élvezed.
7/10 anonim válasza:
Ha pedig nem nyőgsz, akkor azt fogják hinni, hogy nem élvezed és elmegy az életkedvük.
8/10 anonim válasza:
Ja és még valami. A nyőgéssel felis lehet izgatni a pasit.
9/10 anonim válasza:
Nem voltál még pasival. Gyönyörű hangokat tudnak produkálni. Engedd el magad és élvezd.
10/10 János Gilján válasza:
Én tudok halkan maradni, ha akarok, de az energiába kerül és csökkenti az élvezetet. Én imádok nyögni és sóhajtozni, a feleségem pedig imádja ezt hallgatni, meg természetesen én is imádom őt hallgatni. :)
A hangokkal kapcsolatban az a véleményem, hogy sem erőltetni nem szabad, sem visszafogni. Tedd, amit a szervezeted diktál, az fog a legkevesebb energiába kerülni és az fogja a legjobban szítani az élvezeted minőségét. Ha nem élvezed, ne adj ki hangot, de ha élvezed és érzed, hogy nyögnöd/sóhajtanod kell, akkor hajrá! :)
Ez a tanács fiúkra és lányokra is vonatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!