Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam meg hogy a fitymám lehúzódva maradjon? Mert lehúzom aztán nem marad teljesen lent. Hogyan tartsam lehúzva?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 18:34
2/8 anonim válasza:
Én, biztosító tűre gondoltam. Az biztosan ott tartaná.
3/8 anonim válasza:
Vazelint kensz rá és nekem lent marad annak ellenére, hogy csúszós lesz tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert azt oovastam valahol ha pár hónapig lehúzom a fitymámat hozzászokik a dúrvább dolgokhoz. Nem lesz érzékeny és szexnél nem fog az ember hamar élvezni.
2017. jan. 10. 18:42
5/8 anonim válasza:
Ha jól kikeféled magad, vagy kivered, egy darabig összeesik, és a helyén marad!
6/8 anonim válasza:
Igen egy idő után a makkon megkeményedik a bőr és érzéketlenebb lesz. Nekem nem sikerült megoldani ezt a problémát, de ha nagyon zavar netről lehet rendelni fitymanyújtót (nem tudom mi a hivatalos neve) amiket eredetileg azoknak találták ki akiket körülmetéltek. Ha nekik beválik akkor biztos nem kamu.
7/8 anonim válasza:
Ja bocs, most látom hogy neked pont az ellenkezője van :D Akkor viszont a körülmetélés a megoldás.
8/8 anonim válasza:
Javaslom az áttérést zsidó hitre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!