Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tosi12345 kérdése:
Mi volt a legextrémebb, legkülönlegesebb hely ahol valaha szexeltek?
Figyelt kérdés
Ha nem nagy kérés kort, és nemet mellékletek (és ha úgy van a story is érdekelne). Félre ne értsetek nem élvezkedés céljából kérdezem, egyszerűen én és a barátnőm is egy kicsit vállalkozóbb szellemű, és ha úgy van kipróbálnak pár érdekes helyszínen is, csak nem túl jó a kreativitásuk:D2017. jan. 10. 15:17
11/17 anonim válasza:
Autószerelő műhelyben kocsi motorháztetőn
22L
12/17 János Gilján válasza:
Bosnyák téren kaptam orális élményeket az akkori "barátnőmtől" még 19 évesen. Az emberek ott sétáltak a hátunk mögött, de egyikük sem szólt be, vagy avatkozott közbe. Volt még jópár huncutság, amit elkövettem életem során, de extrémitását tekintve ezt semmi sem múlta felül...
13/17 anonim válasza:
Tatabányán a Turultól nem messze van egy kilátó, annak a tetején csináltuk az akkori barátommal, izgalmas volt, mert megláthattak volna, de épp nem járt arra senki sem... 22L
14/17 anonim válasza:
Borkóstoló, toronydaru kezelőfülkéje, vezérigazgató íróasztala.
15/17 anonim válasza:
vendegsegben a furdoszobaban az ajtot nemlehetett zarni,mosogep tetejen.
16/17 anonim válasza:
A szombathelyi skanzen fatemplomának a tornyában, miközben egy család várta lent, hogy lemenjünk. A müncheni rendőriskola kápolnájában éjjel, a karzatról bárki mrgláthatott volna. Vikendház teraszán takarásban, miközben 3 méterre vagy tíz gyerek focizott. Nyralások alkalmával szinte mindig bérelünk autót, amiben mindig szexelünk valami szép helyen, Mondjuk legutóbb Krétán egy toyota aygo-ban elég mutatványos volt... :D
17/17 anonim válasza:
Hát én egyszer egy mező közepén csináltam Egerben. Az mindent felül múlt. Szerencsére nem járt arra akkor épp senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!