Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ilyen lányok léteznek a valóságban is, vagy a képen az álmaimnak valamiféle kivetülése látható? Kinek mi a véleménye róla?
2017. jan. 8. 23:12
12/21 anonim válasza:
Az arca aranyos. Vannak ilyenek igen.
13/21 anonim válasza:
Ilyesmi vagyok szebb arccal, de kisebb és lötyibb mellekkel. Franc se bánja, hogy nem vagyok 40 kg, akit akarok megkapok úgyis. :-))
15/21 anonim válasza:
Arcra aranyos . De ha melleit az arcomra tenne tuti megfulladnék. Mondjuk az is tuti biztos h nem fogja az arcomra tenni mert lány vagyok én is és hetero. És az is tutko protko bizti h nagyon fáradt vagyok h ilyen példákkal jövök fel
16/21 anonim válasza:
Helyes arca van. Ha a farmert is leveszi, úgy lesz igazi.
17/21 anonim válasza:
Teltnek mondanám,nem kövérnek. A kövér nálam más kategória.
Nem undorító, bájos arca van:)
24/L
18/21 anonim válasza:
Láttam ennél súlyosabbat is.Az arca, melle szép.Máshonnan azonban leadhatna kb 20 kilót és úgy tökéletes is lehetne akár.
19/21 A kérdező kommentje:
Az a kis hasi tényleg finomabb lenne farmer nélkül :) szebb, ha nem nyomódik így be
2017. jan. 9. 18:23
20/21 anonim válasza:
Ő egy frenetikusan szexi NŐ!
Ilyenekért érdemes élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!