Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű a lányoknak a puncija?
10 es miert kopiztam volna le? Te 22 vagy en a duplaja. Csak a korom miatt is tobb puncival volt dolgom.
Jellemzoen mind halizu, halszagu ha epp nem frissen mosott. Szerintem.
De tenyleg ahany no annyi iz es szag.
40 évesen nincs jobb dolgod mint a fiataloknak kérkedni és előadást tartani a mosatlan punciszagról?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Értem én amúgy, hogy a pillanat heve meg minden, de azért elég gusztustalan ha a 40 éves korosztály a mosatlan puncit nyalogatja nagy átlagba.
Szex előtt alap a lenti tisztálkodás szerintem.
Egy beposhadt, ondószaggal meg hugyszaggal keveredett egész napos állott péniszt sem jó ám szopogatni.
13 as tinifiu! En a te korodban nem a gyakorin irogattam, meg a neten logtam, meg a tv t bamultam, hanem HAJTOTTAM A CSAJOKAT :)
Te meg csak otthon recskazol. A 40 nem oreg, te is hamar betoltod majd meglatod. En is azt hittem h orokke 20 eves leszek, de tevedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!