Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történt vele szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt vele szex közben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 27 éves nő vagyok. 1,5 hónapja még ismerkedtem egy 33 éves férfival. Tegnap este feküdtünk le egymással első alkalommal,és nem épp úgy sikerült ahogy képzeltem. Az első alkalommal kB 3 perc és el élvezet,gondoltam magamban hogy van ilyen de amikor második alkalommal is 5 perc se volt és már megint elment olyan ideges lett hogy kiment és el szívott egy cigit és mentegetozott hogy ilyen még soha nem fordult még élő vele. Nem érti hogy mi van vele. Szerintetek én rontottam el valamit?
2017. jan. 8. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
És még egy érdekes aspektus. A nők egy jelentős része nem tud elélvezni dugástól. Ők kérdés meddig élvezik a reszelést magát.
2017. jan. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!