Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne jobb a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne jobb a szex?

Figyelt kérdés

Még egyikünk sem nagyon tapasztalt, de túl vagyunk jópár alkalmon, sok pózt kipróbáltunk. Viszont nekem picit sivár, persze kívánom a párom nagyon, de nem éreztem még azt hogy fantasztikus érzés lett volna, nem volt még orgazmusom, ez őt zavarja. Ki kéne teljesen kapcsolnom az agyam hozzá, de nem tudom hogyan vagy mi mást kéne tennem.

18/L

2017. jan. 8. 17:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy jobban tudom másoknál, amint írtam, nincs sok tapasztalatom. Pont azért írtam ki a kérdést mert vannak olyanok akik nálam jobban tudják.

Kösz az infót, de lehetett volna normális stílusban is.

2017. jan. 8. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Én megértelek amúgy titeket kérdezőket, csak sok embernek már tele van a pucuja ezekkel az ismétlődős kérdésekkel. bizti nem új tagok vagytok ti is. ugyanazt írja le az ember mint azoknak. Ritka a hüvelyi orgazmus, értsétek már meg. :P és azt is, hogy a legjobb pasi az ágyban az ÉN vagyok! Értsétek már meg. :P :D
2017. jan. 8. 18:30
 13/13 anonim válasza:
Nem kell elsietnetek semmit, fiatalok vagytok még. Viszont, érdemes lenne a párodnak egy kicsit jobban tájékozódni, mert ha sokáig ezt tapasztalod, akkor te is nehezen leszel képes a vaginális orgazmusra. Javaslom a következő oldalt: www. noktitka .hu
2017. jan. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!