Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mielott kijelentenem hogy aszexualis vagyok, probaljak ki dolgokat egy lannyal?
19 eves srac vagyok, soha semilyen testi kapcsolatom nem volt lannyal (csok sem) es nem tudom hogy azert mert tenyleg nem erdekelnek ugy nagyon ezek a dolgok, vagy csak alacsony a libidom, csak picit belekene kostolnom a dologba es lehet megtetszene?
Nem szeretnem egy ismerosommel ezt kiprobalni, a tarsasagomban azt hiszik nagy nocsabasz vagyok, es mikor elmondtam 1-2x hogy valoban mi a helyzet velem akkor poennak vettek...
Fizetoslanyokkal nem szeretnek ilyenbe menni, esetleg tinderen talalhatok olyan lanyt aki benne lenne kiprobalaskepp par dologban? Vagy melyik oldalon tudnek talalni ehhez part?
Nem tudom hogy hidegen hagy e. Vagy csak felek bevallani hogy hidegen hagy, nem tudom.
Volt mar eselyem elvesziteni a szuzessegem es sosem eltem a lehetoseggel. Azota kezdtem foglalkozni a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!