Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom elvárja azt, hogy én leszopjam viszont ő meg 1x sem volt hajlandó kinyalni?
Lehet tényleg fél tőle, nem is tudja milyen, így nem hiányzik neki. Ezzel nem lenne baj, ha nem várna tőled sem orális szexet. Mert ismerek párokat, akik nem csinálják mert nem a vilaguk. De ha te szeretnéd és ő pedig téged szeret, akkor illene legalább megpróbálnia. Főleg mert ez nagyon élvezetes tud lenni és egy rendes pasinak nagyon is számít, hogy a lány is élvezze a dolgot... :/ Te se csináld neki, lehet meggondolja magát... :D
(Nekem volt pasim aki rendszeresen álomomból ébresztett és nem hagyott aludni egész éjszaka , mert folyamatosan nyalhatnekja volt, kívánok neked is ia egy hasonlót!!)
Ez édekes hogy ilyen egyöntetűen ugyanazt írjátok... Nekem a mostani a második komolyabb kapcsolatom, aki egyszerűen undorodik tőle... Az előző maga se tudta megmondani miért, a mostani azt mondja szaga van, hiába mosom meg előtte rendesen.
Ja és ők még szájra puszit se hagytak, miután akár csak egy puszit nyomtam rá, csak fogmosás után. Eleinte ez bosszantott, de mára már megszoktam (főleg hogy a mostani már a 2.), sőt már nem is hiányzik.
Lehet hogy önzőek, nem tudom, elfogadtam, ez legyen a legnagyobb probléma köztünk.
Jöhet a lepontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!