Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van aki szereti a puncitágítást? Pl. Kézzel vagy szexshopos műanyag speculummal?
ezt mindenki szereti.
főleg ököllel szoktam.
21/L
barom....
Hát lehet, hogy én vagyok akkor egy beteges romlott ember ( vagy nevezzetek annak aminek akartok), de én imádom a kézzel történő tágítást. Ha normálisan, ésszel van csinálva, akkor semmi bajod nem lesz tőle. A hüvely visszaáll és élsz tovább.
20L
Nem tudom, de szerintem a speculum házi használatát be kellene tiltani.
Szörnyű dolgokat láttam, pedig elmúltam 18, de szabályosan sokkolt, láttam már szívátültetést, meg agyműtétet is, de még az sem sokkolt annyira, mint amit ennél az eszköznél láttam. :(
Komolyan hogyan engedélyezhetnek ilyesmit, az állatkínzásnál az emberek szörnyülködnek, de ez meg emberkínzás!
Kipróbálnám egy olyan csajjal mint a harmadik.
27f
Kedves 3-as. .....A hüvely visszaáll és élsz tovább.
Szerintem ahogy tágítjak egyre nagyobbat és nagyobbat kíván, az utolsó az oklozes amit lehet látni sok helyen.
De én már láttam láb fejet is bedúgni oda, szó.... szerintem nagyon kitágulsz ha így csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!