Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akik már próbálták egyszerre több nővel, milyen volt?
nekünk egyszer egy négyes alakult, de a másik pasi kicsit ki lett zárva a dologból én meg elvoltam a két csajjal.
Amúgy nem jött be, egyszerre több emberre figyelni, azt nézni, hogy senki se unatkozzon, ne bántsak meg senki.
Az érdekes, hogy egyszerre két puncit tudsz fogdosni, két testet tudsz simogatni, összehasonlítani, csókolni két nőt, de őszintén túl sok volt. Nem tudsz semmire sem koncentrálni, túl sok minden történik, nem tudod annyira élvezni mint ha csak egy személlyel kell foglalkozni.
Talán úgy tudnám legjobban elképzelni ha kicsit be vagy szívva és teljesen elengeded magad és élvezed hogy egyszerre 4 kéz fogdos, azt sem tudod ki fogdossa éppen a farkadat.
Inkább ha választhatnék 2 pasi 1 nő felállás lenne, ott legalább 100% egy nőre tudok koncentrálni, de mégis élvezném a többes szex előnyét.
Nagyon izgató volt, szeretnék még. :)
Az én tapasztalatom szerint az ilyen akkor jó, ha:
1) a lányok egymással is elvannak
2) egy szerelmes pár + harmadik becsatlakozó van, azaz nem idegenek
3) a lánnyal lehetőleg barátok vagy nagyon jól tudnak beszélgetni
4) nem csak összefutnak egy órára, hanem minimum egy fél nap együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!