Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha lenne egy barátnőtök, akibe állítólag szerelmesek vagytok, terhet jelentene-e nektek szex után (miután ti elmentetek) kielégíteni őt kézzel/szájjal?
fú de rég volt már ez a kérdés :D
Rá 3 hétre kidobott,mint macskát wczni XD
Utólag látom,hogy mennyire önző volt,a szakításnál is kimutatta a foga fehérjét. A majd 3 év alatt több sráccal is voltam, volt 1 évig komoly párkapcsolatom is, de ez a s*e*g*gfej sikeresen elérte, hogy ne tudjak elmenni az orális szextől,konkrétan ne érezzek semmit se csak feszengjek közben, várjak 2 percet amíg azon gondolkozom,hogy hogy mondjam,hogy inkább jöjjenek vissza fel, vagy rosszabb esetben meg se engedjem alapból (itt meg a srácok kezdtek el szorongani, hogy ők csinálnak valamit rosszul és nekik ment el az önbizalmuk) . Nem értem magam, régen nem ilyen voltam, imádtam és nem értettem azokat a nőket,akik nem szerették.
Most alakulóban van egy újabb,komolyabbnak kinéző párkapcsolat.Még nem jutottunk el az ágyig. Hogy vetkőzzem le ezt a gátlásomat, mire odakerül a sor? Félek, hogy megint úgy járok mint az eredeti kérdésben lévő srác után mindenkivel, hogy nem engedem az orált és ezt szokják meg ők is meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!