Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anált szerető férfiak ti fordított esetben engednétek a nőnek, hogy ujjal, vagy más eszközzel kényeztessen?
Figyelt kérdés
Végülis anatómiailag egy nőnek semmi nem okoz ott orgazmust. De nektek ott a prosztata. Miért engednétek illetve miért nem?2017. jan. 3. 17:25
11/17 MANDINGO válasza:
Inkább rátok férne egy kis tapasztalat ! Anális úton is olyan orgazmusa lehet egy nőnek mint vaginálisan,behatolási szög,méret,érzelmi beállítottságtól függően. Sok lánynál tapasztaltam gyakorlatban és elmeséltek alapján is. Bírom ezt a kioktató hangnemet fals információkat közölve.
12/17 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátnőm aki úgy szopott le hogy közben meg ujjazott. Amúgy el tud élvezni egy lány is az análtól!
14/17 anonim válasza:
#10-es válaszolóra pedig ráférne egy kis gyakorlati tapasztalat, ahogy a #11-es is mondja.
15/17 anonim válasza:
Én nem hogy engedném, hanem igénylem is, hogy análisan izgasson. Isten érzés az anális izgatás nekem is, főleg egy prosztata masszírozással fűszerezve. :) Nálunk ez alap, hogy oda-vissza én is megkapom a magamét barátnőmtől. :)
16/17 anonim válasza:
szopás vagy olajos farokmasszázs közben rendszeresen megujjaz a párom, jó móka. 43f
17/17 anonim válasza:
Több barátnőmnek is okozott orgazmust az anál szex és akartak is ezért És nekem is csináltak rendszeresen És teljesen heteró vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!