Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanatok hogy kell?
Figyelt kérdés
Nem reg fekudtunk le baratommal.Misszionáriusban csinaltuk majd kiprobaltuk a lovaglot is de en nem tudtam ugy mozogni hogy kiegyenesedve ultem rajta es elore hatra csak ugy hogy rafekudtem a mellkasaea es fel le.
Sajnos nem is ertem hogy ha all neki hogy tudnam csinalni ulve elore hatra..
Segitenetek?
2017. jan. 2. 16:36
1/5 anonim válasza:
Nemcsak így lehet... ha nem megy próbáljátok másképp, ahogy megy... vagy próbálkozzatok, előbb-utóbb menni fog :)
2/5 anonim válasza:
Popsidban volt? Mert ha nem, akkor az a baj.
3/5 hallidéy válasza:
fordulj neki háttal és úgy lovagolj ha úgy sem megy akkor majd én megtanítalak csak írj nekem, és már megyek is hozzád.
4/5 anonim válasza:
Lovagló póz babám
Mint ha lovagolnál
Akkor fel és le mozogsz. A farka is úgy áll?!
39f
5/5 anonim válasza:
Várjatok már! Lehet a barátját csak úgy lehet megülni mint egy unikornist. Ami tudjuk, hogy ló, viszont ne felejdük el, van egy szarva a homloka közepén és már rég kihaltak.... Ha Unikornis a barid akkor jelezd és elmesélem hogy kell. Ehhez tényleg kitartás, jó lovaglóizom és szerelem kell. Ha érdekel írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!